Chp Hdp'lilerin hiç bu kadar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
E9109897-8405-4F81-B8A1-ED4FB48637BA.jpeg
…. arkadaşlar aslında çok şey yazacaktım ama içeri girmek istemiyorum malumunuz silivri şartları biraz sert geçiyor ve içerde çürümek için fazla gencim…
Mesud Barzani kimdir? Eski Kürdistan Bölgesel Yönetim Başkanıdır ve aynı zamanda KDP (Kürdistan Demokratik Parti) yönetiminde bulunmaktadır…
Anlatmak istediğim şu; CHP HDP ile görüşme sağlayabilir.. Tıpkı malum kişinin görüşme sağladığı gibi..

Seçime gidiyoruz, savaşa değil.
Top tüfek, bomba ve S-400 le değil, seçmen kağıdıyla oy kullanmağa gideceğiz.

Oy, akıl ve vicdanala kullanılıyor, buna irade denir...
Parayla, malla, herhangi bir menfaatle bu irade satılmaz, satın alınmaz.

Bir millet için en tehlikeli şey birlik beraberliğin bozulmasıdır. Suriye gibi.
İşte o zaman ülke kaybeder.
Esas tehlike budur. Düşmanın istediğide budur.

1 Nisan Pazartesi gününden itibaren yüzyüze bakacaksınız.
Siz evden işinize, çocuklarınız okula beraber gidecekler.
Komşunuzun evi yansa su taşırsınız, hasta ise ziyaretine, ölürse cenazesine gidersiniz.
Biribirinize düşman olursanız bunlar olmaz. Aman dikkat...

“Hayat hayal “

“Dünya fani, ölüm ani”

Gerçekten inanarak ummet millet deseler destekliyecem . Hep seçim yatırımı . Köprüyü sevince ne ümmet kalıyor ne millet .

Gerçekten inanarak ummet millet deseler destekliyecem . Hep seçim yatırımı . Köprüyü sevince ne ümmet kalıyor ne millet .
siz tam olarak ne olsun istiyorsunuz? 20 senedir “Allah Kuran Kitap” diyenlerden ne gördünüz? Yolsuzluk oldu, taciz tecavüz desen gırla ki bunlara göz yumuldu. -Ensar Vakfı ve nicesi- Kadına şiddet, kadını ayaklar altına alma deseniz zaten günümüzde bunlar hala mevcut.. Araplaşmaya doğru gidiyoruz.
Tam olarak ne bekliyorsunuz? Dini duygularınızın sömürüldüğü yetmiyormuş gibi hala “Ümmet Millet” diyorsunuz. Eline Kur’an alıp iki fotoğraf çekinse tamamdır… Camii’yi bile siyasete karıştırdınız.. Allah’ın evinde Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiler kılınız kıpırdamadı utanmasalar çelenk yollayacaklardı. Bunun gibi nicesini gördük 20 küsür senede.. Hala ümmet millet diyorsunuz. Dürüst olsun, ülkemizi iyi yönetsin ferah sağlasın, saygı duysun saygı görsün diyeceğinize hala neyin peşindesiniz?

Son düzenleme:
siz tam olarak ne olsun istiyorsunuz? 20 senedir “Allah Kuran Kitap” diyenlerden ne gördünüz? Yolsuzluk oldu, taciz tecavüz desen gırla ki bunlara göz yumuldu. -Ensar Vakfı ve nicesi-
Tam olarak ne bekliyorsunuz? Dini duygularınızın sömürüldüğü yetmiyormuş gibi hala “Ummet Millet” diyorsunuz.
Ümmet sözlük anlamına bakın. Akpyi desteklemiyorum chpyi hiç desteklemiyorum . Akp tabani ile aynı görüşteyiz .tavanı ile değil

Aynı taraftayiz bebeğim. Kudur

siz tam olarak ne olsun istiyorsunuz? 20 senedir “Allah Kuran Kitap” diyenlerden ne gördünüz? Yolsuzluk oldu, taciz tecavüz desen gırla ki bunlara göz yumuldu. -Ensar Vakfı ve nicesi- Kadına şiddet, kadını ayaklar altına alma deseniz zaten günümüzde bunlar hala mevcut.. Araplaşmaya doğru gidiyoruz.
Tam olarak ne bekliyorsunuz? Dini duygularınızın sömürüldüğü yetmiyormuş gibi hala “Ummet Millet” diyorsunuz. Eline Kur’an alıp iki fotoğraf çekinse tamamdır… Camii’yi bile siyasete karıştırdınız.. Allah’ın evinde Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiler kılınız kıpırdamadı utanmasalar çelenk yollayacaklardı. Bunun gibi nicesini gördük 20 küsür senede.. Hala ummet millet diyorsunuz. Dürüst olsun, ülkemizi iyi yönetsin ferah sağlasın, saygı duysun saygı görsün diyeceğinize hala neyin peşindesiniz?
Papaza kızıp oruç mu bozayim. Dinî kullanıp kul hakkı yiyenler var diye gavur mu olayım ?

Whoooaaarrrrrghhh cehapaaa olmak hdpyle frrrrraaaaahsstttrhhwwwwrgh
Akp olmamak habur sinir kapisinda karsilaaaahmaddaaaaa, duzenikssssmmm olmasaaaa vatan hasretiii yakmak bagggrhmııııı
FB_IMG_1678132910461.jpg

“çalıyorsa” ahahshahahhs
Bir tarafa bakarım inancıma karışmıyor. Ibadetime karışmıyor . onu desteklerim oyumu veririm .millet ittifakı inanç hürriyeti vaadet ediyor mu? Diyelim ben çevreme 10 20 kişi toplasam bır vakıf dernek kursam millet ittifakı partileri buna müsaade eder mi? Bütün partiler çalıyor

Bir tarafa bakarım inancıma karışmıyor. Ibadetime karışmıyor . onu desteklerim oyumu veririm .millet ittifakı inanç hürriyeti vaadet ediyor mu? Diyelim ben çevreme 10 20 kişi toplasam bır vakıf dernek kursam millet ittifakı partileri buna müsaade eder mi?
ben şu zamana kadar “sizin ibadetinizi alacağğııızzzz, sevaplarınızı alacağğııız” diye bir vaatte bulunduğunu görmedim, duymadım…

Caliyorsa sahte müslüman. Islamiyette 70 büyük gunahtan birisi hırsızlık.
Çalıyorsa? Ne yani hala göremiyormusun çaldığını?
Sadece çalmak olsa, yapmadığı hslt kalmadı. Yani senin söyleminle o 70 günahıın çoğunu işledi ve hala da devam ediyor. Sen hala kafanı CeHaPe'ye tak.

Birisi a.... diyerek çalıyor. Birisi atatürk diyerek çalıyor. Birisi türk diyerek birisi kürt diyerek çalıyor .bakıyorum hırsızlar içinde kim inanç hürriyeti fikir hürriyeti libarel ekonimik özgürlük veriyor ona oy mu veriyorum

Geri