İba bu algılar tutmuyor artık, YPG lideri Salih Müslüm'e resmi karşılama töreni yaparken terörüst olmuyor da sonra mı oluyor? Yav ortaklık yapmadığınız kalmadı bu coğrafyada.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İba bu algılar tutmuyor artık, YPG lideri Salih Müslüm'e resmi karşılama töreni yaparken terörüst olmuyor da sonra mı oluyor? Yav ortaklık yapmadığınız kalmadı bu coğrafyada.

siz tam olarak ne olsun istiyorsunuz? 20 senedir “Allah Kuran Kitap” diyenlerden ne gördünüz? Yolsuzluk oldu, taciz tecavüz desen gırla ki bunlara göz yumuldu. -Ensar Vakfı ve nicesi- Kadına şiddet, kadını ayaklar altına alma deseniz zaten günümüzde bunlar hala mevcut.. Araplaşmaya doğru gidiyoruz.Gerçekten inanarak ummet millet deseler destekliyecem . Hep seçim yatırımı . Köprüyü sevince ne ümmet kalıyor ne millet .
Ümmet sözlük anlamına bakın. Akpyi desteklemiyorum chpyi hiç desteklemiyorum . Akp tabani ile aynı görüşteyiz .tavanı ile değilsiz tam olarak ne olsun istiyorsunuz? 20 senedir “Allah Kuran Kitap” diyenlerden ne gördünüz? Yolsuzluk oldu, taciz tecavüz desen gırla ki bunlara göz yumuldu. -Ensar Vakfı ve nicesi-
Tam olarak ne bekliyorsunuz? Dini duygularınızın sömürüldüğü yetmiyormuş gibi hala “Ummet Millet” diyorsunuz.
aynı dilden konuştuğuma inanıyorum, dert etmeyin.Ümmet sözlük anlamına bakın. Akpyi desteklemiyorum chpyi hiç desteklemiyorum . Akp tabani ile aynı görüşteyiz .tavanı ile değil
Papaza kızıp oruç mu bozayim. Dinî kullanıp kul hakkı yiyenler var diye gavur mu olayım ?siz tam olarak ne olsun istiyorsunuz? 20 senedir “Allah Kuran Kitap” diyenlerden ne gördünüz? Yolsuzluk oldu, taciz tecavüz desen gırla ki bunlara göz yumuldu. -Ensar Vakfı ve nicesi- Kadına şiddet, kadını ayaklar altına alma deseniz zaten günümüzde bunlar hala mevcut.. Araplaşmaya doğru gidiyoruz.
Tam olarak ne bekliyorsunuz? Dini duygularınızın sömürüldüğü yetmiyormuş gibi hala “Ummet Millet” diyorsunuz. Eline Kur’an alıp iki fotoğraf çekinse tamamdır… Camii’yi bile siyasete karıştırdınız.. Allah’ın evinde Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiler kılınız kıpırdamadı utanmasalar çelenk yollayacaklardı. Bunun gibi nicesini gördük 20 küsür senede.. Hala ummet millet diyorsunuz. Dürüst olsun, ülkemizi iyi yönetsin ferah sağlasın, saygı duysun saygı görsün diyeceğinize hala neyin peşindesiniz?
sana kız demiyorum, gavur ol demiyorum.. mantıklı düşün.Papaza kızıp oruç mu bozayim. Dinî kullanıp kul hakkı yiyenler var diye gavur mu olayım ?
Caliyorsa sahte müslüman. Islamiyette 70 büyük gunahtan birisi hırsızlık.sana kız demiyorum, gavur ol demiyorum.. mantıklı düşün.
Ümmet diyenlerden ne gördün onu soruyorum bu kadar basit.
70 biraz az degil mi abiCaliyorsa sahte müslüman. Islamiyette 70 büyük gunahtan birisi hırsızlık.
“çalıyorsa” ahahshahahhsCaliyorsa sahte müslüman. Islamiyette 70 büyük gunahtan birisi hırsızlık.
Bir tarafa bakarım inancıma karışmıyor. Ibadetime karışmıyor . onu desteklerim oyumu veririm .millet ittifakı inanç hürriyeti vaadet ediyor mu? Diyelim ben çevreme 10 20 kişi toplasam bır vakıf dernek kursam millet ittifakı partileri buna müsaade eder mi? Bütün partiler çalıyor“çalıyorsa” ahahshahahhs
ben şu zamana kadar “sizin ibadetinizi alacağğııızzzz, sevaplarınızı alacağğııız” diye bir vaatte bulunduğunu görmedim, duymadım…Bir tarafa bakarım inancıma karışmıyor. Ibadetime karışmıyor . onu desteklerim oyumu veririm .millet ittifakı inanç hürriyeti vaadet ediyor mu? Diyelim ben çevreme 10 20 kişi toplasam bır vakıf dernek kursam millet ittifakı partileri buna müsaade eder mi?
Çalıyorsa? Ne yani hala göremiyormusun çaldığını?Caliyorsa sahte müslüman. Islamiyette 70 büyük gunahtan birisi hırsızlık.