Chp Çok Çalışır !

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Reis, kusura bakma, haddim olmasa da soracağım; "pis kadın!" dediğin insana "olum" diyorsun. İhraç melnur hangi cinsiyete tabi?

Mühim konular bunlar. LGBT ise, ona göre yani... Ne söylediğinin bir önemi yok.
Ağzı bozuk pis kadınlara Olum, lan dediğim doğrudur.
Hiçbir zaman, insan gibi yaşayan lgbtlilere, kürt, türk, arap, yahudi vb. gibilere karşı olmadım. Orta malları çıkıp sokaklarda memelerini açarsa, Kürtüm deyip Pkkyı desteklerse, Askerimiz vatanı savunma halindeyken, ortaya dökülüp "Savaşa hayır" diye zırlayanlardansa , ülkeden kaçıp kendine yatacak yer verilmesi için Vatanını satan köpeklerdense topunun karşısındayız.
Anlayan anladı.
Laflarımı çarpıtıp, lizbiyinliri kirşi, kirtliri kirşi fişist kitii diye zırvalayan vatansızları kale almamalı...

Sorun bakalım O Mel-Nurcu hanıma Türkiyeye giriş izni var mı?

Bu arada,
Yavaş üzdü

suya_zam_yapmayacagiz_diye_geldiler_zam_orani_yuzde_80i_buldu_1623506076_195.jpg

siz halkı ne zaman düşündünüz de halkın hakkını korumaya çalışıyorsunuz. havuzuna suyu pahalıya dolduracaklar için üç kuruşa trollük yapma burada.

Size cevap vermek istemiyorum prodesmotes, size cevap vermektense forum oyunlarına yazmayı tercih ederim, bundan böyle bana yazmazsanız sevinirim. Herkese hayırlı akşamlar.

Milleti zehirlemek büyük icraat

tunc-soyer_3334.jpg

Emekçiye iş imkanı vermeleri takdire şayan.
chp_9913.jpg

Bir deyim vardır ya, "Salağa yatmak"
Alıcısı var nede olsa

kemal-kilicdaroglu_9391.jpg

Hobbaaaa

Gören körlerin gözünü açmak için birşeyşer yapmak gerek.
Halk tv bunları hipnotize etmiş.
Boş bakıyorlar

heykel_3878.jpg

Geri