Jesse James
Altın Üye
Öğrenin ve uygulayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lan bak ağzımı açtırma, bana ırkçı faşist diyen Fötücü, Melahat- Nur gevşeği !Jesse kadar ırkçı, faşist ve toplumdaki farklı olguları ayrıştıran ve aşağılayan başka birisini tanımıyorum burada. Fetö, Peker ve Çakıcı gibi organize suç örgütlerine devletin tüm kapılarını açan ve korkutarak, tehdit ederek iktidara gelen AKP ve MHP'ye tek kelime etmiyor ama heykel ile, lezbiyenler le, homosexuellerle,... uğraşıyor. Çok itici bir yaklaşım insanların yaşam tarzlarını aşağılamak, .....
Lan bak ağzımı açtırma, bana ırkçı faşist diyen Fötücü, Melahat- Nur gevşeği !
Lan seni engelledim, muhatab olmadım, insan yerine koymadım azdıkça azıyorsun pis kadın !!!
Sataşma lan bana. Pkklı kürt ve terör sevicilerine faşistiz olum biz. Bu yüzden kork benden.
Son kez söylüyorum muhatab olma eğer birazcık beyin varsa !
Şimdi maç seyrediyorum, Hani senin İtalyanları tuttuğun maçı. Defol git başımdan
Git ötede bağır, gdhjjj. Hem terbiyesizlik yap hem masumu oyna. La olum aklına gelen tüm örgütleri saydın, tümüne nasıl üye olur bir insan. Peker tüm pislikkerinizi yerlere saçıyor. Fetö ile yatağa girenler şimdi utanmadan başkalarını Fetöcü ilan ediyor. Bu taktik tutmuyor ex Fetöcü.Lan bak ağzımı açtırma, bana ırkçı faşist diyen Fötücü, Melahat- Nur gevşeği !
Lan seni engelledim, muhatab olmadım, insan yerine koymadım azdıkça azıyorsun pis kadın !!!
Sataşma lan bana. Pkklı kürt ve terör sevicilerine faşistiz olum biz. Bu yüzden kork benden.
Son kez söylüyorum muhatab olma eğer birazcık beyin varsa !
Şimdi maç seyrediyorum, Hani senin İtalyanları tuttuğun maçı. Defol git başımdan
@melnur konuya açıklık getirebilir misin?pis kadın
Ya her sallayanı ciddiye alırsan yolun bitmez. Lezbiyenler hakkında söylediği terbiyesiz cümleleri eleştirdiğim için kadın oldum, haksızlığa karşı geldiğim için Fetöcü, PKK'lı oldum. Anlayın artık bu angutların asla ciddiye alınacak bir yanları olmadığını.@melnur konuya açıklık getirebilir misin?
malum kitai ile siz, kalu beladan beri forumda olduğunuz için demeçlerinizi kaynak olarak kabul edebiliyorum.Ya her sallayanı ciddiye alırsan yolun bitmez. Lezbiyenler hakkında söylediği terbiyesiz cümleleri eleştirdiğim için kadın oldum, haksızlığa karşı geldiğim için Fetöcü, PKK'lı oldum. Anlayın artık bu angutların asla ciddiye alınacak bir yanları olmadığını.
Diğer taraftan benim kadın veya erkek olmamın ne önemi var?
önemi var tabi. erkeksin diye uzak duruyorduk. kızsan yürüyebiliriz.Diğer taraftan benim kadın veya erkek olmamın ne önemi var?
Kitai gibileri iyi anlaman gerekli. Önceki yazımda örnekler verdim.malum kitai ile siz, kalu beladan beri forumda olduğunuz için demeçlerinizi kaynak olarak kabul edebiliyorum.
yani ben seni kadın sanıyordum, sonra erkek olduğuna kanaat getirmiştim ki malum kitai kafamı karıştırdı.
cinsiyetinin önemi yok, karışıklığı bertaraf etmek adına sordum.
Hadi bi yürü bakalım.önemi var tabi. erkeksin diye uzak duruyorduk. kızsan yürüyebiliriz.