Chp Atatürk'ün en azılı düşmanı olmuş haberleri yok.

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Bir Önder düşünün ki; insani‐ahlaki yapısıyla, ilmi-kültürel altyapısıyla, gözlem-değerlendirme kabiliyeti ve en önemlisi kurmay zekasıyla içinde bulunduğu inanılmaz zor şartlarda bile kocaman bir devletin tüm bileşenlerini tek bir hedef etrafında toplamayı başarmış olsun.

Son nefesine gidene kadar, milletinin kalkınması, gelişmesi için politikaları hayata geçirmek ile uğraşsın. Demokratik-laik, katılımcı bir yönetim için önce eğitimin gerekliliği bilmiş ve bunun için de ilk adımı sağlığında adımını atarak Köy Enstitüleri modelini bile hayata geçirmiş olsun.

..............Ve sonra düşünün ki; O Ulu Önderin Mirasını yani güçlü modern ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti hayalini savunuyorum diyen birileri, sadece önderin ilk göz ağrısı olan partinin başına geçmekle kendini Önder olacakları hayaline kaptırdı. İlk icraatlerinin başında da önce vefat eden kurucu liderin izlerini silmeye başlamak oldu. Mesela paranın üstünde ki resmini kaldırmakla işe başladılar, sonra uzun yıllar hayalini kurduğu, ümit beslediği Köy Enstitülerini kapatmakla devam ettiler.

Ne entersandır ki Önderin ölümünden sonra ki ikinci seçimde (-ki ilk seçimde Atatürk'ün ruhu yaşıyordur inancıyla olsa gerek.) iktidar yönetici anlayış fikrine vedanın adımını attılar. Dediler ki demokrasilerde muhalefet de çok gerekli birşeydir. Dikkat edin -şeydir- dediler çünkü nerelere savuralacaklarını kendileri de bilmiyordu..

Bunlar muhalefette olmanın konforunda sadece yapılanı eleştirmekte hiçbir rahatsızlık duymadılar. Çünkü iş çok basit, hem maddi getirisi gayet iyiydi. Milletvekili olanlar sadece ona-buna olmaz istemezük diyerek maaş alıyorlar ve nüfuzları sayesinde de hısım-akraba, etrafında kendileriyle ilintili herkesin kalkınmasına önderlik eder oldular.

Bakın! Yine önderlik vasfına dönüldü de ilk başta bahsettiğim önderlik ile ikinci önderlik vasfı arasında ki farkı, eğer beyin özürlü değilseniz veya kafanız da etrafta olanlardan ürkmesin ve yoluna dümdüz devam etsin diye atlara takılan gözlükten yoksa anlamışsınızdır.

Ve günümüz...... Tek-tek yazmaya israf edecek zamanım yok, son olaylara bakın yeterli. Türkiyenin en büyük metropolünün bilgilerini yabancı istihbarat örgütleriyle ilişkili şirketlere satmalarından mı bahsedeyim şimdi :) hiç gerek yok. İlçe başkanlarının sekreterlerine tecavüzden mi bahsedeyim :) gerek yok. Yurt genelinde yüzlerce belediyelerinde olan ihale yolsuzluklarından mı desem onlara da gerek yok. Yahu daha adam gibi kendi genel başkan seçimlerini yapamayan Cehaplilere bir laf etmem zaten de,,,,

Artık; Atatürkün ilk göz ağrısı Chp partisinin Atatürk ile bir bağının olmadığı çok net ortada. Hala yaptıkları her üçkağıtçılık olayın da Atatürkün ismini kullanmalarına dur diyecek birileri yok mu?

Artık; Atatürkün ilk göz ağrısı Chp partisinin Atatürk ile bir bağının olmadığı çok net ortada. Hala yaptıkları her üçkağıtçılık olayın da Atatürkün ismini kullanmalarına dur diyecek birileri yok mu?
hep beraber buna dur demeliyiz. bu nedenle atatürk'ün izinden giden onun ilkelerini benimseyen ak partiye oy vermeliyiz.

Eeee teknik olarak ataturk chp'si olup zamanla inonu chp'sine donusmus ve simdilerde ise k.k ile alevi chp'sine donecek olan bir partidir. Cunki tuncelili k.k'nin ataturk sevmesi dogasina aykiri bir harekettir.

He ataturkten en son bahsedecek adam sensin @kamil0920 abi
Cunku sen lanet olasi bir akp'lisin ahbap!

Eğer gerçekten ülkeyi, kendi ve çocuklarının geleceğini düşünen varsa bu işin mevcut siyasi parti, kadro ve düşünceleriyle olmayacağını anlamîş olmalı. Geldiğimiz ywr belli ve buna sebep olanlar da belli.
Şahsi görüşüm kurtuluşun sadece ve sadece siyasete hiç karışmamış ama yeni nesilden oluşan siyasi partilerin, kadro ve düşüncelerden oluşacağıdır. Hedef bugüne kadar uiygulamada olan tüm siyasi düşünceleri bir kenara bırakıp pastadan ülkede yaşayan herkesin pay alabileceği bir sistemi ana eksen yapıp temeline özgürlükçü ve hukukun işlediği ekonomiyi güçlendirerek yeni bir nesil üretip ülkeyi kurtarmak olmalıdır.
Ne Atatürk ne din ne de vatan siyasi suistimal edilmemelidir.
Bunun dışındaki tüm oluşumlar ülkeyi geriye götürecektir.

Eğer gerçekten ülkeyi, kendi ve çocuklarının geleceğini düşünen varsa bu işin mevcut siyasi parti, kadro ve düşünceleriyle olmayacağını anlamîş olmalı. Geldiğimiz ywr belli ve buna sebep olanlar da belli.
Şahsi görüşüm kurtuluşun sadece ve sadece siyasete hiç karışmamış ama yeni nesilden oluşan siyasi partilerin, kadro ve düşüncelerden oluşacağıdır. Hedef bugüne kadar uiygulamada olan tüm siyasi düşünceleri bir kenara bırakıp pastadan ülkede yaşayan herkesin pay alabileceği bir sistemi ana eksen yapıp temeline özgürlükçü ve hukukun işlediği ekonomiyi güçlendirerek yeni bir nesil üretip ülkeyi kurtarmak olmalıdır.
Ne Atatürk ne din ne de vatan siyasi suistimal edilmemelidir.
Bunun dışındaki tüm oluşumlar ülkeyi geriye götürecektir.
@kamil0920, senin yazdigima begeni atman icerigini anlamadigin anlamina geliyor. Anlamis olsaydin ülkedeki soyguna, hukuksuzluga, rezillige,.... alkis tutmazdin.

Adam haklı
Tayyip bosunamı zamanında dedı
Şehit olan askerler için onlar şehıt değil KELLE
Hüseyin celık bosamı dedı . Üç bes mehmet öldü dıye meclısı toplayamayız dıye
Şuan pekı . Öcalana Önderlik verıyorlar.
devam edelim @kamil0920 biliorum sen AKP li değilsin.
Haydi bunada gül
Bakın! Yine önderlik vasfına dönüldü de ilk başta bahsettiğim önderlik ile ikinci önderlik vasfı arasında ki farkı, eğer beyin özürlü değilseniz veya kafanız da etrafta olanlardan ürkmesin ve yoluna dümdüz devam etsin diye atlara takılan gözlükten yoksa anlamışsınızdır.

Okula başladığımızda öğrendiğimiz ilk şey alfabedir. Daha sonra alfabeyi kullanarak yazdığın kelimeler senin eserindir. Herkes en başta öğretmenin dediklerini yazmıştır bunda bir beis yok. Ortak görev ve ödev olarak bunlar yapılmıştır. Iş büyüdükçe Yani biz büyüdükçe alfabeyi kendimiz kullanmaya başladık. Defter haricinde çok şey yazdık, çizdik. Işte onlar tamamen bizim eserimizdir.

Kimse bir kişinin yazdığı anlamsız abuk sabuk şeyler için alfabeyi suçlayamaz ise, abuk sabuk şeyler yazan kişilerde suçlu alfabedir diyemez. Kalem elimizde, mecliste bizi temsil edecek dertlerimizi çözecek insanları biz seçiyoruz. Seçtiklerimizin yazdıkları yani yaptıkları ve işleri, hepimizin ortak seçimleridir ki onları oraya göndermişizdir. Altyapılarına anlayışlarına bakarak Bunlar derdime çözüm olabilirler demişizdir ve Onların yaptığı işleri yaşıyoruzdur.

Şu anda ülkemizin tehdit edildiğini hiç bilen var mı? Mesela İsrail'in İran'dan sonraki hedefimiz Türkiye olmalı Onlar bizim en büyük hedefimiz olacaktır demelerini duyan var mı? Yok değil mi?

Adamakıllı haberleri takip edip gerekli sonuçları çıkaranlar bunların farkındadır. Ama kendi dolanbazlıklarını kendi iç hesaplarının derdine düşenler bunun farkında bile değildir. Hala siz neyi konuşuyorsunuz? 1950'den bu yana iktidar yüzü görememiş hiçbir fikir üretememiş sadece kendi çapında sloganlar atmış bir yapının size ne faydası olacak?

Onların tü-kaka dedikleri şeriatçı dedikleri insanların bugün ülkeyi nerelere getirdiğinin hangi seviyelere ulaştırdığının farkında mısınız? O insanların hangi inanç ve ahlak değerlerini sahip olduğunun farkında mısınız? Bunun için uzaklara bakmaya gerek yok Sadece yaptıklarına bakın yeterli. (Bu örneği çift taraflı bakmanız gerekiyor.)

Daha çok şey derim de artık demekten bile yorulur oldum ama eleştirildikçe mutlu olmaya başladım. Doğru şeyler yapılıyor ki muhalefet denilen olgu kuduruyor resmen. Ne güzel vallahi Demek ki doğru yoldayız aynen devam. Mantıkta çok basit doğu Kuzey, yanlış Güney. muhalefet neredeyse demek ki Tam aksine son gaz devam. Bugüne kadar Kendine bile hayrı olmayanların devlete tek hayrı bu olabilir ancak.

Lütfen eleştirilerinize devam edin ki; eksiklerinin değil yaptıklarının biraz daha fazla iyileştirmelerinin şevkine gelsinler.

İyiki cehape var-ki daha uzun yıllar proje üretmeye devam edecekler... Saygılarımla.

Son düzenleme:
HÜDAPAR lı vekıl bugun sey demıs
ATATÜRK ADI ANAYASADAN kaldırılmalı demıs.
dusuncen nedır . Malum Hüdapar da şeriatci,

suan destek verdiğin akp ye desteklerıyle bilinıyor @kamil0920
nasıl bı durum sence ataturkcuyum dıyeceksın ama bı yandan atatürk dusmanlarıyla yol yuruyeceksın
Onların tüy kaka dedikleri şeriatçı dedikleri insanların bugün ülkeyi nerelere getirdiğinin hangi seviyelere ulaştırdığının farkında mısınız?

Öf beee ne makale ama, ufkum tutuldu amshsdldj.

Zor sorular sorma lütfen. Sen önce ülkenin geldigi refah düzeyini gör, güzel ve rahat yasamini inkar etme. Dün actin, dötünde don yoktu bugün ise yedigin önünde yemedigin arkanda. Koskoca Avrupa seni kiskaniyor senin hala sordugun soruya bak.

nasıl bı durum sence ataturkcuyum dıyeceksın ama bı yandan atatürk dusmanlarıyla yol yuruyeceksın
İnönü de Atatürkün resmini kaldırmıştı paralardan, yani bir ülkenin bağımsızlık alemetlerinin baş göstergelerinin birinden. Sonuç? Değiştirin bu kafaları, bu gün ki cehapeliler Atatürk'ün temel ahlak ve felsefesini sildi siyasetten. Sonuç? Sonuçta hedeflerine koşan birileri yine çıktı değil mi ortaya. Güzel kardeşim doğrular değişmez alfabe gibi. Bir devleti yönetiyor olmak önce onun milli kimliğini bilmek ile olur. Zaman her şeyi uyarlar. Atatürk'ün bile kurduğu Parti bu hallere geldiyse, şeriatçıyım diyenlerin de Özgür laik demokratik bir ülkede yaşamanın ne kadar önemli ve güzel olduğumu anlaması hiç de o kadar zor değil bence.

Soru bu canım benım
Ben chp li değilim
bana chp den vurma

Sorun şu ki; bende Akp li değilim.!
Ben Çerkesim, kürt de benim pomak da benim. Laz da benim Boşnak da benim. Ben devletim. Ne seni ötelerim, ne de diğerini överim. Yaşadığımız, kan ile vatan ettiğimiz toprakları, ortak vatanımız burası diyenleri seven birisiyim.

Soru bu canım benım
Ben chp li değilim
bana chp den vurma
Beni dinlemedin, böyle zor soru sorma ağama dedim. Bak kıvıra kıvıra bir hal oldu ağam. Sen önce seni refah içerisinde yaşatan AKP'ye teşekkür et. Nerede böyle bolluk, güzel ekonomi, hukuk,......?

Kamil abi Atatürkçü mü oldun şimdi de :)
İlerici görünüp bağnaz olanlara asla Atatürkçü olarak bakmadığım gibi, vatanın ve milletin bütünselliği içinde var olmak için, Cehapeli olmadığımdan bana buna yakıştırmamış olmanı hiç yadırgamam. Size nasıl bir narkoz verdiler bilmiyorum ama üç nokta derneğinde olanların bile anlayacağı açıklıktaki olaylar sonrası "Atatürkçüyüm der susarım.." diyebiliyorsan mümkünse hiç sormamış olmanı diliyorum.

İlerici görünüp bağnaz olanlara asla Atatürkçü olarak bakmadığım gibi, vatanın ve milletin bütünselliği içinde var olmak için, Cehapeli olmadığımdan bana buna yakıştırmamış olmanı hiç yadırgamam. Size nasıl bir narkoz verdiler bilmiyorum ama üç nokta derneğinde olanların bile anlayacağı açıklıktaki olaylar sonrası "Atatürkçüyüm der susarım.." diyebiliyorsan mümkünse hiç sormamış olmanı diliyorum.
Abi otistik misin acaba şaka yapmıyorum.
Zamirleri sürekli yanlış kullanıyorsun.
Bir de kompleks cümle kuracağım diye uğraşırken daha da karmaşık sözler sarf ediyorsun.

Kurduğu partinin kendisine düşman olduğunu düşünmüyorum. Tam tersine ilkelerini parti programı yapmış bir partidir.

Geri