Çeyiz Listesi

Konu sahibi son olarak 564 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu listeyi çıkartıp aldıklarınızın üstünü karalayın bence :tatlı:
maxresdefault.jpg
1.JPG

10301414_1500816450178731_2033593380010912461_n.jpg

Kendileri mevcut arşivimde, büyük başları hallettik detaylara geldi sıra.
Amana Allah'ım çok stresli fakat bir o kadar da keyifli. : )

Kendileri mevcut arşivimde, büyük başları hallettik detaylara geldi sıra.
Amana Allah'ım çok stresli fakat bir o kadar da keyifli. : )

Aya ben anca daha model bakıyorum alacağım bu ay yavaş yavaş başlayayım bir yerden :hö:

Bu listeden bendede var al al bitmiyor :)

Bunlar cok para yapiyomu ya . :) yanlarina fiyatlarinida yazaydiniz ona gore ewlenicem. :)

Bunlar cok para yapiyomu ya . :) yanlarina fiyatlarinida yazaydiniz ona gore ewlenicem. :)

Acayip para bir yemek takımı 1 milyarın üstünde daha incik boncuk şeylerde var az gibi görünüyor ama birikince bayağı para tutuyor , genelde kız tarafı yapar ama bunları :tatlı:

Acayip para bir yemek takımı 1 milyarın üstünde daha incik boncuk şeylerde var az gibi görünüyor ama birikince bayağı para tutuyor , genelde kız tarafı yapar ama bunları :tatlı:

He kiz tarafi yapiyosa sorun yok o zaman . :))

He kiz tarafi yapiyosa sorun yok o zaman . :))

Erkek tarafı daha büyük eşyaları alır çamaşır mak buzdolabı fıın filan işte :p
Gerçi artık bunun kızı erkeği kalmadı birlikte alıp birlikte ödüyorlar :tatlı:

Bizde bazıları hediye gelir,yani özellikle teyzeler sorar bi eksik var mı diye, onlar da alıp hediye eder.

Super bisy bu ya unuttuklarimizi burdan tamamlayalim bari:)
Guzel konu tesekkurler karabiberm:)

Bir bayanın, evleneceğimiz günü hayal ederek, gelecekte ki evimizi düşünerek çeyiz hazırladığını düşünmek kadar farklı hissettiren hiçbişey yok...

daha çok var bu listeye bakmaya:d

Bu çeyiz değil kız tarafını çökertme listesidir.

Ortada birşey yoksa bile başlayın çeyize hepsi birden zor oluyor benden demesi :p
Ayrıca bu liste elimde olunca unuttuğum filan olmuyor ekstra bende ekledim birşeyler filan evini düşünüp birşeyler almak çok güzel yaaaaaa :tatlı:

Doğru Annem şimdiden başlamış.
Ne kadar elinde olursa o kadar iyi.
Fakat ben bir türlü sevemedim şu evliliği. :T:

Yalniz bu kadar esya almaya ne gerek var ya, minimal yasantiyi sevenlerdeniz biz :p

Gerçekten sevdiğin kişiyse karşındaki bu hazırlıklar ayrı zevk verir ama insana :benmi:

Sevdiğim değilse evlilik olmasın zaten. :nee:
Tabi bunun yarını var, şimdi çeyizi keyifle hazırlayanlara :T: yaptığım şu yüz halim, yarın otuz iki diş gülümsemeye gidebilir. :benmi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri