Çeyiz Listesi

Konu sahibi son olarak 573 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seversen o kisiyi dusunerek alirsin herseyi icinden gelerek oda bu rengi seviyor bunu seviyor sunu seviyor artik sadece kendi isteklerini dusunumuyorsun onunda sevdigi seylere yoneliyorsun.:)

Evet ya biz birikte önceden gidip beğeniyoruz sonra ben gidip alıyorum onun da fikrine göre filan :tatlı:

Ben en iyisi nişanlı kızlarımıza bırakayım bu konuyu.
Benden bir cacık olmaz.

Ortak karar okunca daha da bir guzel oluyor helede birlikte bakmaya gitmek gibisi yok :cici:

Evlilige daha zamani olanlara tavsiyem birikim yapin. Zamani gelince dilediginizi alirsiniz. Simdiden alip kenara koymayin modasi geciyo :s

Evlilige daha zamani olanlara tavsiyem birikim yapin. Zamani gelince dilediginizi alirsiniz. Simdiden alip kenara koymayin modasi geciyo :s

Birikim olmuyor pek ama şöyle birşey var mesela sen gidip beğeniyorsun mağazadan yemek takımını filan tencere takımını çatal kaşık atakımını filan alıyorsun ödemesini yapmaya başlıyorsun ama mağazada bırakıyorsun eve götürmüyorsun evleneceğin zaman gidip model değişimi yapabiliyorsun fark varsa üstüne ödeyebilirsin ama oda çok koymaz insana :p

Birikim ayapanlara tavsiye çeyrek altın yapıp atın kenara :hi:

kitaplar da çeyizden sayılsın :P

Bu listeler tamamen işi yokuşa sürmek içindir.Her iki tarafın ailesi de yok o olsun yok bu olsun der atışmalar başlar.Bir evin ihtiyacı ne ise zaten o alınır.Sırf listede var bunlar çeyiz içinde olmalı diye ömür boyu kullanılmayacak şeyler alınmasın.Nasıl sinirlendim birden.

Evliliğin ilk gecesinde tirbüşon çok önemli evin olmazsa olmazlarından unutmayın bayanlar..

Detaylar boyleyse pee anasini :T:

Kendime bi liste yaptım aldikca karaliyorum ama bitmiyor çünkü hep bi yenisi ekleniyor ben azıcık eşyam olsun dedikçe annem yorgan yastık doldurdu valla :liv:

Son kalan alacaklarim
Ütü -masası
Elektirik supirgesi
Tost makinası
Blender
Kahve Makinası

(Günlükler hariç):liv:

Ölsem iyiydi :liv:

Listeye bakınca evlilikten soğudum resmen.. Bunca incik-cıncık şeyin hepsini almaya ben gidemem açıkçası, içim sıkılır, müdahaleler nedeniyle kavga çıkar.. Mümkün olduğunca az eşyadan yanayım, kalabalığı sevmiyorum.. Bir çoğunu muhtemelen evlendikten sonra ve gerçekten kullanacaksam sakin kafayla alırım..

Kahve makinesi olmazsa olmaz tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri