Çevrenizdeki ilişkilerden etkileniyor musunuz?

• Kullanıcı Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4043 gün önce görüldü
Çevrenizdeki ilişkilerden etkileniyor musunuz?
Çiftleri gördükçe aşka olan inancınız artıyor mu, azalıyor mu?

Şahsen beni etkiliyor çevremde kötü evlilikler gördükçe evlilikten de aşktan da soğuyorum zaman zaman... Hepsinin sonu kötü bitiyormuş gibi geliyor. Bir şeylere başlamak için adım atmak istemiyorum. :icon_wink:

Ben genel olarak çoğu evliliğe inanmıyorum: )
O yüzden evliliğe bakış açım yıllardır aynı hiç değişmedi.

Tabi la insanın bi canı çekiyo xdxd

Kiraz Mevsimi dizisini izlerken önüme çıkan ilk kişiye aşık olacağım nerdeyse. nzbsbsbhs O derece canım çekiyor o dizideki aşkı gördükçe.
Mutlu ve aşk dolu çiftler aşık olma isteğini artırır.
Mutlu ya da aşık çiftlere de gerek yoktur; nasıl ki yeme içme fizyolojik bir dürtü ise ve bu dürtüyü doyuma ulaştırmazsan bir sonraki evreye geçemez ve sağlıklı bir ruh haline sahip olamazsan sevme ve sevilme hissi de öyledir.
Aşk, sevilmek, sevmek bir ihtiyaçtır. Doyuma ulaştırılması gerekir.
Evlilik başka bir boyut zaten.

Dizilerde ki aşkı görünce resmen aşktan soğuyorum o kadar yapmacık ve abartı boyutu ki.. gerçekleri yansıtmıyor. Bu yüzden fazla dizi izlemem :T:

Çevremde ki ilişkilere baktığım da keşke diyor insan bazen. Ama eskidendi o. Güzel bir ilişkin varsa etkilenmiyorsun :)

Kiraz Mevsimi dizisini izlerken önüme çıkan ilk kişiye aşık olacağım nerdeyse. nzbsbsbhs O derece canım çekiyor o dizideki aşkı gördükçe.
Mutlu ve aşk dolu çiftler aşık olma isteğini artırır.
Mutlu ya da aşık çiftlere de gerek yoktur; nasıl ki yeme içme fizyolojik bir dürtü ise ve bu dürtüyü doyuma ulaştırmazsan bir sonraki evreye geçemez ve sağlıklı bir ruh haline sahip olamazsan sevme ve sevilme hissi de öyledir.
Aşk, sevilmek, sevmek bir ihtiyaçtır. Doyuma ulaştırılması gerekir.
Evlilik başka bir boyut zaten.

Ayşe nerden aklıma getirdin ya
Geçen bölümde öykü Ayaz a okuz dedi erkek arkadasim telefonla beni aradı senin gibi bu kız da okuz demeye başladı diye: D

Onlar ayrı bi dünya gerçek sevgili olsalar bari:p

Dizilerde ki aşkı görünce resmen aşktan soğuyorum o kadar yapmacık ve abartı boyutu ki.. gerçekleri yansıtmıyor. Bu yüzden fazla dizi izlemem :T:

Çevremde ki ilişkilere baktığım da keşke diyor insan bazen. Ama eskidendi o. Güzel bir ilişkin varsa etkilenmiyorsun :)

Aynen dizilerde çok abartıyorlar sonra bizde çevremizde öyle aşklar arıyoruz sonra gelsin hayal kırıklıkları :D

Serpil'le Kaan'ın(ablamla nişanlısı) ilişkisini gördükçe aşka inancım artıyor.
Sonra çevremdeki ''kişiliği oturmamışları''gördükçe senin neyine aşk meşk diyorum.
İlişkiler etkiliyor elbette sadece aşk meşk değil mevzu. Çevre çok etkileyici :T:

Evet etkileniyorum o çevremdeki sözde ilişkiler ve aşklar yüzünden aşkın varlığına bile inanmıyorum artık:) Bulan varsa gözü gibi baksın .

Yumurtamı tavuktan çıkar, tavukmu yumurtadan çıkar sorusuna horozun verdiği bir cevap vardı. Ben polemiğe girmem işime bakarım diye. O yüzden kendinize bakın bence çevreyi izlemek yerine

Etkilenmekten çok, imreniyorum. :cici:

etkilendiğim tek ilişki
mutlu çekirdek aileler oluyor
birbirine hala ilk günkü gibi aşk ile bakan ve bu sevgilerini bebekleri ile tamamlayan insanları görmek mutluluk veriyor ...

Pek etkilendigim soylenemezz. Herkesin kendi hayati

Geri