Çevrenizdeki ilişkilerden etkileniyor musunuz?

• Kullanıcı Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4044 gün önce görüldü
etkilenmezmiyim
her köşe başındalar
elinden tutup götürüyor adam
ben napim?
sıkıldım her seferinde ağaca sarılmaktan :hih:

Seneleri devirmişse evet. Yoksa aylık ilişkilerin nesinden etkileneyim. :sırıt:

geçenlerde el ele bi çift gördüm. yanlış anlarlar diye oradan koşarak uzaklaştım.

Beni hep baba parası yiyenler etkiledi. Oldukça kıskandığım bir konudur babası-ailesi zengin olan insanların durumu :l

Söze bi arkadaşım diye başlamak istemiyorum ama xd
Bi arkadaşıma, sevgilisi geçen 2 yılı anlatan bi günlük gibi bir şey hediye etmişti. Benim niye püskevitim yok dedirtmişti yani .p

Umrumda olmuyor pek.

Önüme çıkan ilk düzgün kezo nazoyla evleneyim dedirtecek, imrendirecek ilişki yok, hatta baskı yapıyorlar, aklın varsa evlenme, evlenirsen adam değilsin, evlenirsen işte tüm adana ne koysun filan diyorlar.

Neticemi karıştırma.

Genelde olumsuz yönde etkileniyorum.

ulan bunların da hepsi aynı deyip geçiyorumdur en fazla bjbjbs genel olarak etkilemiyor beni, çünkü herkesin yaşadığı, yaşattığı başka. zaten etkilenmeye kalkarsam işim iş :((

Evet , güç veriyor bana.

Saçma salak yozlaşık ilişkiler, gereksiz tripler, lüzumsuz kıskançlıkları gördükçe birlikte dalga geçip o ilişkilerle, şanslı hissediyoruz kendimizi.

Gözlem yapmayı severim, insan ilişkileri adına dersler çıkartmak açısından öğretici oluyor. Olumsuz bir etkisi olmaz ancak bazı durumlar hakkında fikir edinmek konusunda faydalı oluyor.

Birbirini seven çift gördüğümde mutlu oluyorum
Sıkıntı yaşayan çift gördüğümde ise üzülüyorum haliyle
Herkes sevsin aşık olsun mutlu olsun aile olsun yuva kursun isterim (:

Geri