Cevizli Tarçınlı Kek

• Kullanıcı Başak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pasta-Tatlı-Reçel-Marmelatlar
Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
Sevgili @Gülse hanım bakıyorum da size kahve ısmarlayarak hem gülcemalim hem de sohbetim ile tanışma fırsatını vermiş olmamdan bahsetmediğiniz gibi, o hoşsohbet dakikaları unutulmaz kılanın hesabı ödemem değil pek sevimli kahkahalarım olduğunu da belirtmemişsiniz.
Alındım, gücendim ve de kırıldım. Madem öyle kebap sizden, cevizli tarçınlı kek benden bir dahaki sefere jklsdfkslkslskd.p
KaraBiber sen yap geldiğimde yiyelim Gülse gelmesin ama.p

Sevgili @Gülse hanım bakıyorum da size kahve ısmarlayarak hem gülcemalim hem de sohbetim ile tanışma fırsatını vermiş olmamdan bahsetmediğiniz gibi, o hoşsohbet dakikaları unutulmaz kılanın hesabı ödemem değil pek sevimli kahkahalarım olduğunu da belirtmemişsiniz.
Alındım, gücendim ve de kırıldım. Madem öyle kebap sizden, cevizli tarçınlı kek benden bir dahaki sefere jklsdfkslkslskd.p
KaraBiber sen yap geldiğimde yiyelim Gülse gelmesin ama.p

Kekle kurtulamazsın cinim hiç kandırmaya calisma :p

@KaraBiber sen yap geldiğimde yiyelim Gülse gelmesin ama.p

Ahahah yaparım ama sen napcan de önce onu :sırıt:
Ayrıca yapsam önce Gülseyi çağırırım :p

Aa tarçın çok ağır yapıyor keki, onun yerine havuçlu-cevizli olsa enfes bir tat olur halbuki. Hemen yapmalıyım. :p

Geri