Çünkü tarçına alerjim var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çünkü tarçına alerjim var
Sevgili @Gülse hanım bakıyorum da size kahve ısmarlayarak hem gülcemalim hem de sohbetim ile tanışma fırsatını vermiş olmamdan bahsetmediğiniz gibi, o hoşsohbet dakikaları unutulmaz kılanın hesabı ödemem değil pek sevimli kahkahalarım olduğunu da belirtmemişsiniz.
Alındım, gücendim ve de kırıldım. Madem öyle kebap sizden, cevizli tarçınlı kek benden bir dahaki sefere jklsdfkslkslskd.p
KaraBiber sen yap geldiğimde yiyelim Gülse gelmesin ama.p
Sevgili @Gülse hanım bakıyorum da size kahve ısmarlayarak hem gülcemalim hem de sohbetim ile tanışma fırsatını vermiş olmamdan bahsetmediğiniz gibi, o hoşsohbet dakikaları unutulmaz kılanın hesabı ödemem değil pek sevimli kahkahalarım olduğunu da belirtmemişsiniz.
Alındım, gücendim ve de kırıldım. Madem öyle kebap sizden, cevizli tarçınlı kek benden bir dahaki sefere jklsdfkslkslskd.p
@KaraBiber sen yap geldiğimde yiyelim Gülse gelmesin ama.p
Ahahah yaparım ama sen napcan de önce onu :sırıt:
Ayrıca yapsam önce Gülseyi çağırırım :p
Anlaşıldı cüzdan dolu gel diyorsun yani:aeg:
Kekle kurtulamazsın cinim hiç kandırmaya calisma :p
Keki gömdükten sonra üzerine su içeceğim doğal olarak ne yapıcam yaAhahah yaparım ama sen napcan de önce onu :sırıt:
Ayrıca yapsam önce @Gülseyi çağırırım :p
Keki gömdükten sonra üzerine su içeceğim doğal olarak ne yapıcam ya![]()
İstersen boş gel Erhancim bulaşıkları yıkarsın![]()
Keki gömdükten sonra üzerine su içeceğim doğal olarak ne yapıcam ya![]()