Larien
Elmas Üye
-
-
-
-
Bizim İzmir'de özellikle meşhur. Çoook güzell. Zaten ceviz eklendiği her şeye adass tamam tamam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç bişi olmuyor
Memlekete geldik ama gunlerdir gripim yatiyorum bir turlu cikip gezemedik. Cevizli ekmegi cocuklugumdan hatirliyorum yillardir yemedik iyi getirdin aklima koye gidince halamdan istiyim.@Sanem 'in memleketi niksar'da cevizli ekmek yapılıyor, köye giderken alır kayın ağaçları altında mola verip yerdik. hey gidi çocukluğum.
bizim izmit'te de pişmaniye meşhur slslsji
çok geçmiş olsun, toparlanınca önce halana sonra da yaylamıza gidip gezmeyi ihmal etme : pMemlekete geldik ama gunlerdir gripim yatiyorum bir turlu cikip gezemedik. Cevizli ekmegi cocuklugumdan hatirliyorum yillardir yemedik iyi getirdin aklima koye gidince halamdan istiyim.
Yaylaya bu sogukta gidemem ya geçen kar yagmis diyordu teyzemçok geçmiş olsun, toparlanınca önce halana sonra da yaylamıza gidip gezmeyi ihmal etme : p
heee doğru kasım ayındayız bende eylül hissiyatı kalmışYaylaya bu sogukta gidemem ya geçen kar yagmis diyordu teyzem