cevizli incir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
:D

Bizim İzmir'de özellikle meşhur. Çoook güzell. Zaten ceviz eklendiği her şeye adass tamam tamam.

Cevizli incir bilmiyom ben incir reçeli biliyom.
Imm müthiş.

Cevizli incir bilmiyorum ben cevizli kuru kayisi biliyom.
Guzel ama muthis olmayabilir sindi emin olamadim :nopsrn:

Hm.

Bekârlar yemesin.

%C3%A7ok-sak%C4%B1ncal%C4%B1-bir-durum_783898_m.jpg

Yiyebilir. Hiç bişi olmuyor.
Mesir macunu mu bu.

Kuruyemişçilerde çok şık bir pakette içinde de bir sürü cevizli incir olacak şekilde 20 TL ye bulabileceğiniz mükemmel atıştırmalık. Annem " yaz gelsin kurutayım, içinede ceviz koyayım " dedi bakalım. Yazı bekliyoruz.

@Sanem 'in memleketi niksar'da cevizli ekmek yapılıyor, köye giderken alır kayın ağaçları altında mola verip yerdik. hey gidi çocukluğum.

bizim izmit'te de pişmaniye meşhur slslsji

@Sanem 'in memleketi niksar'da cevizli ekmek yapılıyor, köye giderken alır kayın ağaçları altında mola verip yerdik. hey gidi çocukluğum.

bizim izmit'te de pişmaniye meşhur slslsji
Memlekete geldik ama gunlerdir gripim yatiyorum bir turlu cikip gezemedik. Cevizli ekmegi cocuklugumdan hatirliyorum yillardir yemedik iyi getirdin aklima koye gidince halamdan istiyim.

Memlekete geldik ama gunlerdir gripim yatiyorum bir turlu cikip gezemedik. Cevizli ekmegi cocuklugumdan hatirliyorum yillardir yemedik iyi getirdin aklima koye gidince halamdan istiyim.
çok geçmiş olsun, toparlanınca önce halana sonra da yaylamıza gidip gezmeyi ihmal etme : p

Bunun İzmir’deki adı gerçekten cevizli incir mi? Klorak falan olmasın iyi bakın.

Bisiklete falan binmeden tüketince iyi bir enerji veriyor. Bunun bir de cevizli hurma versiyonu var ki onun da cevizliden geri kalır yanı yok.

26 senedir izmir’deyim ilk kez duyuyorum. hic yemedim. inciri kuru zaten sevmem. cevizi de sadece harici yerim. bunu da sevmem kesin, yeni tatlara cok kapalıyım.

Geri