Cenneti hak ediyor muyuz?

Konu sahibi son olarak 4433 gün önce görüldü
Allah Bilir...

Allah'ın işine karışılmaz. Kim bilir..

Yıllardır karisiyorlar. Hatta Allah adina bile işler yapılıyor. Onlara gore cennete hep dünyada yoksulluğu zenginler yada isbirlikciler tarafından hep uyguladıkları taktiktir. Onlar fakir yapar onlar cennete yollar. . Uyanmadigimiz için. . Ne diyelim.

Olaya gizem katmaya gerek yok. Kitapta yazan belli, cezası belli. Sünnet belli. Cehennem bizi bekliyor.

Ohooo ümitsizlik İyi değildir :)

Yalnızca Allah katında yazılan niyetleri unutmayın...

o kadar huriyi kaçıramam.ne yapar ne eder girerim :)

ben cenneti hak etmiyorum ama cehennemede gitmek istemiyorum

ben cenneti hak etmiyorum ama cehennemede gitmek istemiyorum

Ne şiş yansın ne kebap he :p

Cenneti hak etmek zor değil aslında da bazılarına zor geliyor olabilir. Aynı şekilde Cehennemden kurtulmak zor değil ama bazılarına zor geliyor olabilir. Cehenneme gitmek istemiyorsan iyi yönde çok çalış o zaman. Birinin üniversiteye girmek için çok çalıştığı gibi ;P

Cennete herkes girecek.
Ama herkes günahlarının bedelini ödeyecek. Ondan sonra cennete girilecek.
Cennete girmek gerçekten zor değil.
+cennette ateş yoktur.
Herkes kendi ateşini bu dünya dan götürüyor.

Ne şiş yansın ne kebap he :p

Cenneti hak etmek zor değil aslında da bazılarına zor geliyor olabilir. Aynı şekilde Cehennemden kurtulmak zor değil ama bazılarına zor geliyor olabilir. Cehenneme gitmek istemiyorsan iyi yönde çok çalış o zaman. Birinin üniversiteye girmek için çok çalıştığı gibi ;P

aynen ne şiş yansın ne kebab namaz kılmıyorum oruc tutuyorum icki iciyorum Kuran okumayı biliyorum arada okuyorum karı kızla geziyorum zekat veriyorum yetimlere yoksullara yardım ediyorum haram para yiyorum idda'dan benım sonum nolur hoca? :p

Geri