Cenneti hak ediyor muyuz?

Konu sahibi son olarak 4432 gün önce görüldü

aynen ne şiş yansın ne kebab namaz kılmıyorum oruc tutuyorum icki iciyorum Kuran okumayı biliyorum arada okuyorum karı kızla geziyorum zekat veriyorum yetimlere yoksullara yardım ediyorum haram para yiyorum idda'dan benım sonum nolur hoca? :p

Hoca camide bayım ;) Gidin Cübbeliye sorun bunları :) Yarısını yapıyorum yarısını yapmıyorum, peki öteki tarafta çift cinsiyetli mi olurum gibilerinden falan :p

Hoca camide bayım ;) Gidin Cübbeliye sorun bunları :) Yarısını yapıyorum yarısını yapmıyorum, peki öteki tarafta çift cinsiyetli mi olurum gibilerinden falan :p

Cübbeliler üşkagıtcı oluyor sen biliyorsan sana sormak ıstedım :)

1959924_822320797781855_1304686335_n.jpg

Tamam Sakin oL biLen Arkadaslar Bilgilendirir Ozaman Bizi :)

Hak edip etmediğimizse soru hak etmiyorum kendi adıma. Ama umudum var mı ? elbette var , çünkü Allah peygambere kılıç çekenleri bile , samimi bir kalple pişman olduktan sonra affetmiş bizleri de affedebilir. Müslüman umutsuz olmaz zaten. Allaha şirk koşanların ve kul hakkı yiyenlerin dışında herkese affedilme müjdesi vardır, ama bu amellerle değil cennete gitmek kapısından geçemeyiz. Benim için önemli olanda cennet değil zaten Allahın rızasını ve sevgisini kazanmak.

Kelime-i şahadet getiren herkes cennete girecek. Ama öncesinde biraz bronzlaşabiliriz. :p
Son nefeste imanlı gitmek önemli.

Hımm namazımı kıların oruc tutarım zekatta veririm hacca daha gitmedim :p yardımda ederim herkese kimseyide kırmam insallah allah herkese nasip etsin gitmeyi :)

oo mesaj 200 ü geçmiş:D kızlar koruyun kendinizi:p

tamam konuyu dağıtmadan sustum :cici:

Heheh artık çok geç. 5 kızı ağıma düşürdüm. :p

Neyse işte, konu dağılmasın. Cennete gidicez, gider gitmez 70 huriyle parti vericem. Gelmek isteyen şol cennet ırmakların oradayım. gdjpagd
(Çarpıldı)

Hz. Ömer (r.a.) bu konu ile ilgili şu ölçüyü dile getirmiştir: "Eğer 'Tüm insanlar Cehenneme gidecek, sadece bir kişi Cennetlik olacak' dense, 'Acaba ben miyim' diye ümitlenirim. Şayet 'Bütün insanlar Cennete gidecek, sadece bir kişi Cehennemlik olacak' deseler, 'Acaba ben miyim' diye korkarım."

Onu bilmem inşallah Allah'ın rahmetine peygamberimizin şefaatine nail oluruz

Geri