Celal Şengör”Neşet Ertaş’ı Hiç duymadım,tanımıyorum”dedi.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şimdi ilginç olan aslında sadece celal'e düşmansınız. Ertaş umrunuzda değil.

Çünkü kendisi aristokrat.
Size göre rumelili oligarklarlar Anadolu'yu küçümsüyor ve sömürüyordu. Tamam, peki..

Yıllar önce bu düzen değişti.
Artık ne bir siyasi güçleri var ne de etkinlikleri. Ne iktidardalar, ne rektörlükte ne orduda ne yargıda.

Finansal olarak da kolları kanatları kırık.

Peki nedir hala sorun, neden mutlu değilsiniz? Nedir bu "olmamışlık" hissi?

Bak baas yıkıldı Suriye'de. Yıllardır beklenen oldu. İnsanlar daha özgür daha müreffeh. Sokaklar daha güvenli çarşılar pazarlar daha bereketli...

Öyle mi, yoksa olmuyor mu. Neden? Ne eksik, zeka mı, vizyon mu, kalite mi, cesaret mi?

Sahi, neden hala Celal ve sembolize ettikleri size kendinizi ezik hissettiriyor?

basit, senin üzerinden örneklendirelim önemli bir doktorsun topluma faideli bir meslek grubunun bir ferdisin. senin bu hizmetlerini ve başarılarını alkışlarken bir yandan da öngörüsüz, dar görüşlü, elitist, pratikten kopuk, siyaseten omurgasız bir birey olduğunu görmezden gelemiyoruz. söylemlerin, yorumların takip ediliyor ve sansasyonel bir hal alıyorsa ki alıyor, o halde olumlu/olumsuz reaksiyon da gösterilir bu durumda. kaldı ki onu sevmememiz ne onu yüceltir, ne bizi ezikleştirir. evet mesele bazen hatta çogu zaman işaret ettiği yer olmuyor, çünki yarattı intiba da okları sürekli üzerine çekiyor.

hoş, gençliğinde nazi hayranı olan robert kolej mezunu, bu ülkede bir çok insanın sahip olmadığı imkanlarla okumuş birisinin jeoloji alanında yaptığı kariyerinde abartılacak bir tarafı yok. bir çok insanın mücadelede ve eleştiride hayatını verdiği 12 eylülü savunan biride bırakın göze batsın bir zahmet.

Off Celalişko ya havalı mı oldun şimdi? Zamanının halka mal olmuş sanatçısını tanımayan da ne bileyim...

Mikmokta olmayan gtünü sallayıp prim kasan dayıdan farkın kaldı mı?

O inkar bu saçmalık
Tiktokta gtnü sallayan dayı sana mesneviden ders verir divandan beyit dürer emin ol asıl onlar bilir Mahsuniyi Neşeti.
Popüler romantizm olunca konu hepsi Şemsin düştüğü aşka düşüyor Mevlana olup dönüyor.
Adam bilmiyorsa bilmiyor ilgisini çekmemiştir.
Neşeti toplasan 2 kere dinlememişimdir ben de.

@Marquez
Sosyal medyadan baktım konuya.
Celal'e sallayıp Ertaş'ı sahiplenen insanlar... Yahu Ertaş'ı sevmeleri anlamalari, gerçek anlamda "tanımaları" mümkün değil. Çünkü dünya görüşleri farklı.

Hatta Celal - Ertaş aynı tarafta.

İronik olan bu.

Tiktokta gtnü sallayan dayı sana mesneviden ders verir divandan beyit dürer emin ol asıl onlar bilir Mahsuniyi Neşeti.
Popüler romantizm olunca konu hepsi Şemsin düştüğü aşka düşüyor Mevlana olup dönüyor.
Adam bilmiyorsa bilmiyor ilgisini çekmemiştir.
Neşeti toplasan 2 kere dinlememişimdir ben de.
İyi bakalım

Neşet Ertaş'ı ben de şahsen tanımıyorum. Hiç karşılaşmadık.
Yaş ilerleyince insan duyduğu isimleri de unutabiliyor. Hatta bazen kendi en yakınlarını da bazen tanıyamıyor. Yolun sonuna böyle adım adım geliniyor.

Moruk suriye ne alaka yok bilmem celanin bakis acisi kimi niye ezik hisettirsin

Vasifsiz bir bok olmiyan ulke dusmanlarina TAPMAYI BIRAKIN ARTIK

Aziz yildirimi tanımıyorum demişti bir kere okumaktan sosyallikten uzaklaşmış.

Geri