Celal Şengör”Neşet Ertaş’ı Hiç duymadım,tanımıyorum”dedi.

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Koca profesör Neşet ertaş’ı tanımıyorum diyor!

celal'den hep nefret etmisimdir. carl sagan'a sahtekar diyecek kadar kibirli, kenan evren'in postalını yalayacak kadar hödük birisi.
benzer bir hikaye nil karagilibrahim ile de vuku bulmuştu.
Nil ile Nesat Ertas cok guzel alcakgonullu kapatmislar konuyu.

Celal hoca aspergerli. Onun etkisi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: W
Evet ama Kaya Cilingiroglunun dedesinin dedesinin bilmem neyci basi oldugunu biliyor...
Isine gelmiyor bence....
Canım nilü şimdi asperger de otizmin daha değişik ve nispeten hafif versiyonu. Tek bir alanda özel yoğun ilgileri oluyor. O yüzden dikkat dağınık olabilir diye düşündüm. Bi de bu aralar hoca deli gibi linçlenmek istiyo sanırım hfjfjnf

Canım nilü şimdi asperger de otizmin daha değişik ve nispeten hafif versiyonu. Tek bir alanda özel yoğun ilgileri oluyor. O yüzden dikkat dağınık olabilir diye düşündüm. Bi de bu aralar hoca deli gibi linçlenmek istiyo sanırım hfjfjnf
Biliyorum bazi motorik becerileri de yok anladigim kadariyla.

Adam ilmiyle baktı bir yerlere gelmiyor,kimsenin de dikkatini çekmiyor en iyisi magazin ile uğraşayım demiş daha fazla gündem olurum..

Şimdi ilginç olan aslında sadece celal'e düşmansınız. Ertaş umrunuzda değil.

Çünkü kendisi aristokrat.
Size göre rumelili oligarklarlar Anadolu'yu küçümsüyor ve sömürüyordu. Tamam, peki..

Yıllar önce bu düzen değişti.
Artık ne bir siyasi güçleri var ne de etkinlikleri. Ne iktidardalar, ne rektörlükte ne orduda ne yargıda.

Finansal olarak da kolları kanatları kırık.

Peki nedir hala sorun, neden mutlu değilsiniz? Nedir bu "olmamışlık" hissi?

Bak baas yıkıldı Suriye'de. Yıllardır beklenen oldu. İnsanlar daha özgür daha müreffeh. Sokaklar daha güvenli çarşılar pazarlar daha bereketli...

Öyle mi, yoksa olmuyor mu. Neden? Ne eksik, zeka mı, vizyon mu, kalite mi, cesaret mi?

Sahi, neden hala Celal ve sembolize ettikleri size kendinizi ezik hissettiriyor?

Celal benim kırmızı çizgim! Çünkü ikimizde Allah’a inanmıyoruz..

adam allahı da tanımıyorum ona şaşırmıyorsunuz neşete mi şaşırdınız

Off Celalişko ya havalı mı oldun şimdi? Zamanının halka mal olmuş sanatçısını tanımayan da ne bileyim...

Mikmokta olmayan gtünü sallayıp prim kasan dayıdan farkın kaldı mı?

adam allahı da tanımıyorum ona şaşırmıyorsunuz neşete mi şaşırdınız
O inkar bu saçmalık

Geri