Koca profesör Neşet ertaş’ı tanımıyorum diyor!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nil ile Nesat Ertas cok guzel alcakgonullu kapatmislar konuyu.celal'den hep nefret etmisimdir. carl sagan'a sahtekar diyecek kadar kibirli, kenan evren'in postalını yalayacak kadar hödük birisi.
benzer bir hikaye nil karagilibrahim ile de vuku bulmuştu.
evet, yürekleri ısıtan bir diyalogtu.Nil ile Nesat Ertas cok guzel alcakgonullu kapatmislar konuyu.
Evet ama Kaya Cilingiroglunun dedesinin dedesinin bilmem neyci basi oldugunu biliyor...Celal hoca aspergerli. Onun etkisi olabilir.
Canım nilü şimdi asperger de otizmin daha değişik ve nispeten hafif versiyonu. Tek bir alanda özel yoğun ilgileri oluyor. O yüzden dikkat dağınık olabilir diye düşündüm. Bi de bu aralar hoca deli gibi linçlenmek istiyo sanırım hfjfjnfEvet ama Kaya Cilingiroglunun dedesinin dedesinin bilmem neyci basi oldugunu biliyor...
Isine gelmiyor bence....
Biliyorum bazi motorik becerileri de yok anladigim kadariyla.Canım nilü şimdi asperger de otizmin daha değişik ve nispeten hafif versiyonu. Tek bir alanda özel yoğun ilgileri oluyor. O yüzden dikkat dağınık olabilir diye düşündüm. Bi de bu aralar hoca deli gibi linçlenmek istiyo sanırım hfjfjnf
Seversin tabii öyle olunca…Tanımaz tanımaz abi. Adam Tanrı tanımıyor, siz Neşet Ertaş tanımıyor diye kuruldunuz.
Severim tabii.Seversin tabii öyle olunca…
O inkar bu saçmalıkadam allahı da tanımıyorum ona şaşırmıyorsunuz neşete mi şaşırdınız