cedrik lorenzen

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Onu beğenen bunuda beğenip yer bence -.-

Şekilli şukullu yemekler yapması dışında bence standart. Can Bonomo’yu andırmıyor mu?

Oldlarin gözü yaşlı:(

gabriel'i de linkleyin bakalım, ben cahilim bilmiyorum onu... bu arada cedrik foruma üye olabilir her an, sularınızı hazırlayın <3

Emily in Paris dizisinde bir karakter Melodram. Dizide canlı canlı izlemen daha net fikir edinmeni sağlar. :)) Ama ben sana fotoğrafını da göstermiş olayım.
Screenshot_20221209-230429_Google.jpg

Emily in Paris dizisinde bir karakter Melodram. Dizide canlı canlı izlemen daha net fikir edinmeni sağlar. :)) Ama ben sana fotoğrafını da göstermiş olayım.
Ekli dosyayı görüntüle 72624

ben de gittim google'a hemen ''gabriel şef'' yazdım sabırsızım... çıkana bakın, dedim ki kızlar bunu övüyor olamaz bir iş var bunda ahaha.
1670616535819.png

bir şey sorcam…. adam hamuru niye tokatlıyo? en son nusret etleri tokatlıyor diye linç ediliyordu……

cedrik gabrieli tokatlar yalnız. tokatlar derken normal tokat. öyle yanlış anlaşılma olmasın.

gabriel yakışıklı olmasına yakışıklı da camillie gibi fransız tanrıçası kız dururken kezban paris'te cosplay'i oynayan, her gördüğü adama seğirten emily'e tutuluyor, türklük var biraz galiba. eşofmanım ve tişörtümle ilah gibi adamları yargılamam kıskandığımı düşündürmesin, var bizim de kendimize göre bi çekiciliğimiz.

günaydın cedrik, bi menemen tarifi paylaşmadığın için kınadım seni bugün. <3

Geri