cedrik lorenzen

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
biricik melom sayemde tanıştığım adam. bi erkeğin bu kadar çekici olması yasaklanmalı. videolarında tuhaf imalar umarım linçlenmeme sebep olmaz. ama yemekler çok hoş yeme de yanında. ya da siz bilirsiniz...

kadınların midesine giden yolu da biliyor, gereken bütün yolları da... tamamen muhteşem görsellikler içeren tarifleri için kendisini keşfetmiştim. daha önce bir konuda tavsiye etmiştim, jujumun faydalanmasına çok sevindim. :emoji_hugging:
umarım sizlere de faydası olur... SAKIN.

Güzel işler çıkarmış, sunuma özeniyor.
El lezzetim var fakat bu konuda beceriksizim.
Yemeği yapma süresinden neredeyse 2x daha fazla sunuma çalışan insanlar var bu arkadaş da öyle galiba.

@yeLda hanım yorumunuzu merak ediyorum….

Önyargılı davranmamak adına birkaç video izledim. Beni itti Sirius, özellikle ağzından fırlattığı su sonrası izlemedim. :) Bizler ki Gabriel gibi bir şefi beğenmişiz, çıtayı o kadar yükselttikten sonra nasıl beğenebilirim Cedrik'i sen söyle lütfen.. :)

Önyargılı davranmamak adına birkaç video izledim. Beni itti Sirius, özellikle ağzından fırlattığı su sonrası izlemedim. :) Bizler ki Gabriel gibi bir şefi beğenmişiz, çıtayı o kadar yükselttikten sonra nasıl beğenebilirim Cedrik'i sen söyle lütfen.. :)
aynı şeyden tiksinmişiz yine <3 biraz oluru da yok değildkkffj

aynı şeyden tiksinmişiz yine <3

Ruh eşim gibisin Sirius, aynı tipleri beğeniyor, aynı şeylere gülüyor ve aynı şeyden midemiz bulanıyor. Üstelik aynı burcuz. Bir ortak nokta daha şok etkisi yaratır artık bende... : )))

Ruh eşim gibisin Sirius, aynı tipleri beğeniyor, aynı şeylere gülüyor ve aynı şeyden midemiz bulanıyor. Üstelik aynı burcuz. Bir ortak nokta daha şok etkisi yaratır artık bende... : )))
Mesajımı düzenleyerek şok etkisinden kurtardım bir nebzefjfk tükürme evladım diyebiliriz
Gabriel ayrı bir boyut zaten

yelda kibarlığından "ağzından fırlattığı su sonrası" demiş, biz senin kibar bir insan olduğunu biliyoruz yelda, o yüzden rahat olup "lama gibi tükürdükten sonra" diyebilirsin, ayıplamayız. şaka bir yana bu foodp*rn konsepti kadınlarda da çekici gelmiyor bana, nimetle şaka olmaz bi kere. tabii adam fiziken başarılı, belli ki mutfakta da marifetli. neyse efendi gibi mandalinamı yiyeyim öpüp yalamadan.

Geri