Çay ve kahveyi şekersiz içmek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
madem cay ve kahve iciyorsunuz, azicikta olsa sekerli icin. tatsiz tuzsuz veya taze olmayan seylerin tadi pek yummie olmaz ki zaten. bunun disinda merak ettigim baska bir sey var; acaba benim gibi komple cay ve kahve icmeyen insanlar da var mi? :'
Türk kahvesi çoğu insan için vazgeçilmez bir alışkanlık ve kahvaltıda çay tüketmeyene de denk gelmedim ancak belli bir rahatsızlığı varsa belki içmeyenler olabilir.

Yeniden şekersiz içme sürecine girdim, dilerim devamı gelir.

ben uzun süredir çayı şekersiz içiyorum. yine de ‘çayın tadı şekersiz alınır’ diyenlerden olamadım. şekerli de gayet güzel oluyo, şerbetle bi ilgisi yok….
çay neyse de şekersiz türk kahvesi tam bi işkence. ben kendime niye eziyet ediyorum bu konu hakkında bi fikrim yok tabii…

Ahan da ben. Çocukluğumdan beri çayı şekersiz içerim. Kahveyi de sade ve şekersiz. Kahveye biraz süt ekledim mi tadı çok güzel oluyor.
Bünye bunlara çocukluğundan beri alıştığı için avantajlarıyla birlikte dezavantajları da var. Çok hızlı kilo veririm. Ama biraz şekere abandım mı, hızlı da alırım.

çayı şekersiz içiyorum, limonlu ama kahveyi şekersiz içmem mümkün değil….

Bizi şekerli ve şekersiz içenler diye de böldüler.

@angie Başlığa yazmamışsınız efendm, içelim derseniz gsm atarsanız.

2 senedir çayı da kahveyi de şekersiz içiyorum. Tadı daha güzel

günde bir bardak ya içerim ya içmem, öyle çay içen biri değilim ama en güzeli şekersiz içmek. tabii her çay şekersiz içilmiyor. markadan markaya, demlemeden demlemeye çok farklılık gösteriyor.

Şekeri her şeyde bıraktım. Gerçekten çok iyi geldi.

Çay kıtlama ( şekerli )içilir başka türlü düşünemiyorum….

Kahveyi de şekersiz içiyorum…

Geri