ne yapım özeldede yazışmayı ben sevmiyorum.. Soru sormadan nasıl anlayacam ben bir sürü sormam alzım benim eskiden yazardın profile.. sen bence gerçekten bırakmak istemiyorsun.
profilden yazmakta bana sıkıntılıönerini alayım ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne yapım özeldede yazışmayı ben sevmiyorum.. Soru sormadan nasıl anlayacam ben bir sürü sormam alzım benim eskiden yazardın profile.. sen bence gerçekten bırakmak istemiyorsun.
profilden yazmakta bana sıkıntılıönerini alayım ben
sadece benim dediklerimi yapacak bol bol film izleyecek, alacak yanınada abur cuburu çekirdeği bilmem patlamış mısırı.hER YERDE ÇİKOLATA YİYECEK BİŞEY ALACAK YANINA SİGARAYI BIRAKIRKEN KİLO ALACAKSIN BİRAZ SAğlık için az kilo al birşey olmaz. bu konuya giren sigarayı bırakmaz başlar yeniden sigara bırakma değilde başlama konusu sanki
yazmak zoronda kalıyordum diyelim insanları kırmayı pek sevmem debildiğini buraya yazsan bir bırakmak istiyen ben değilim halkta engin bilgilerinden faydalansın.
tabex denen bi hap var eczanelerde bulabilirsin ;)
sadece benim dediklerimi yapacak bol bol film izleyecek, alacak yanınada abur cuburu çekirdeği bilmem patlamış mısırı.hER YERDE ÇİKOLATA YİYECEK BİŞEY ALACAK YANINA SİGARAYI BIRAKIRKEN KİLO ALACAKSIN BİRAZ SAğlık için az kilo al birşey olmaz. bu konuya giren sigarayı bırakmaz başlar yeniden sigara bırakma değilde başlama konusu sanki
Ben senin için yorum eiyorum kilonu sorardım her halde profilden olsan daha sana sormadan nasıl açıklayayım ben
bıraktıyormu bir bakıcam.
şişko ve gözlüklü olanları neden düşünmüyorsun çok bencilsin.sadece senin dediklerin 7-24hizmet diye buna derim konuya giren sigaranın kmtülüklerini öğrenmiş olur bakar yorumlar hiç başlamamalıyım der aslında amaçta bu zaten![]()
Ben senin için yorum eiyorum kilonu sorardım her halde profilden olsan daha sana sormadan nasıl açıklayayım benKonuda sigara içenler daha çok var içmeselermiş iyimiş
bence sen bırakmak istemiyorsun gerçekten.. çay bırakılmaz çayın yanına bisküvi türü yersen alışkanlık haline getirisen sigarayı hatırlamassın
Şişmanlar sigaradan sebep rahatsız oluyorlar zaten o yüzden pek içmezler
Yürüyemiyorlar onlar ne güzel bırakıyolar
Laf olsun diye konu açtın bence sen bana öyle geliyor
taktık profile heee alacam sana bir profil yaz yazabildiğin kadarkonuya hakim sigara içinler öünki çoğu bundan dertli bırakmaya inanacak yok.benim tanıdığım şişman urfa barıjı göbeğiyle süleyman amca hala içiyor bırakmak istemiyorum da meteroloji haberlerinimi beyan ediyorum :p
Laf olsun diye konu açtın bence sen bana öyle geliyortamam ya istemiyorum profilime gelme özelimede hiç bişeme gelme
Sigarayı bırakabileceğinize inanın ve kendinize güvenin.
sana gelenleri çevir rota belirle bura yanlış istasyon.profil hastası mısın mübarek bildiğin varsa söle insanlar faydalansın biyere geleceğimi söylediğimide hatırlamıyorum konu hakkında bilgin varsa gel buyur ama zor etme okkaaaayyy mı![]()
merak ettim kocahisar bunları okudun mu :p
azaltmana sevindişm abur cubur ye biraz sigara al sagğlıgına olacagına cebine zarar geldin :p
okumamıştım şimdi okudum sigarayı bırakınca algı kabiliyetimde kısıtlandı tam olarak bırakmadım ama pakedi alıyorum içinden bir dal alıp birine hiybe ediyorum böylelikle günde pek fazla sigara içemiyorum bırakamasam da azalttım
nikotin sakızı nikotin bandı ilaçları vs vs vs kullandım bunları ilk nikotn sakızı deneyimim mide bulantısıydı.yardımsever insan![]()
azaltmana sevindişm abur cubur ye biraz sigara al sagğlıgına olacagına cebine zarar geldin :p
Güldüm yok çikolatayı bir yerden sonra bırakıyorsun sigara kadar olmaz
benim için önemli olan sağlık zaten cebime zarar gelmesnin mühimmatı yok sağlığımı kaybettikten(Allah korusun) sonra kazanacağımıda kazanamam aburcubur da çikolata manyağı oldum çıktım korkum bu sefer de o bağımlılık yapacak![]()
Güldüm yok çikolatayı bir yerden sonra bırakıyorsun sigara kadar olmazkurabiyeler al topkekler cips zararlı ama ondadan al sigara aklından çıkana kadar al işte bişeyler kuruyemişde bol bol alabilirsin
Sonunda bırakta sen alamasan annen alsın ne yapalım nedne bu kadar çekiniyorsun al büyük marketetn oğluma alıyorum dersin
yiyenlerden biliyorum bağımlılık yapıyormuş hammadde kaynaklıo dediklerini markete girip aldığımda bakışlar adamı yerin dibine sokuyo biliyomusun anama dedim artık o alıyo aburcuburu
![]()