Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yahu beğenemez mi? Bu aralar niye her şeye ters bakıyorsun?Hayır @Sanem ne anladın da beğendin acaba? Linke tıkla. Çay suyla karismayacak diyo. Önce su mu koyuyo çayı koyup üstüne mi koyuyo hiç bişey belli değil.
Ay sen niye bana yukseliyorsun simdi git lefty ile tartis, senide begeniyorum arada kiskanmaHayır @Sanem ne anladın da beğendin acaba? Linke tıkla. Çay suyla karismayacak diyo. Önce su mu koyuyo çayı koyup üstüne mi koyuyo hiç bişey belli değil.
çay: beni bu mentiondan çıkarın.buradaki kişilerin uyguladığı yöntemlere ve genel yapılışa göre farklı bir yöntem kullanıyorum. linç gelmeyeceğini umarak söylüyorum. çayı hafif ateşte kavurup üzerine sıcak koyuyorum. çaykolikler beğeniyor çayımı. bilemiyorum.
deneyebilirsin. tabi el lezzeti de önemli bu konularda. bilemiyorum.çay: beni bu mentiondan çıkarın.
Konuda kavga çıkmadan tatlıya bağlamaya çalışıyoruz günlerdir ve yirmi dakika olsun.Helal olsun ablamıza diyecektim ama
çay demini alması için 10 dk yetmiyor, en az 20 dakika
Üst demliğe iyi kaynamış su, suyun üstüne çay,Konuda kavga çıkmadan tatlıya bağlamaya çalışıyoruz günlerdir ve yirmi dakika olsun.
Soğuk su ekleniyor mu üst demliğe acaba yoksa alttaki sıcak suyun ilavesinden sonra sadece çay mı ekleniyor?
şu iki mesaj aynı şeyi anlatıyor ama bakin görün bu konuda leftyle climax yine tartışır jsksk