CastieL

Konu sahibi son olarak 2609 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CastieL forumun bana gore en deli uyesi :p
Hatta ziiiiiiiiiir deli :p ama cok icten ve neseli birisi :hi:

Allah yuzunu hep guldursun e mi :p

Forumda çoğu kişi tarafından sevilen belki de en nadir kişilerden biridir. O benim canım karşimmm :srl: Çokça sevilir çünkü bizi çoğu zaman profillerimizde neşeli şarkılarla karşılar hal hatır sorar, hiç sinirlendiğini görmedim melek gibi çokça seviyorum onu
Herşey gönlünce olsun Canımın İçi :dyg:

Adamın dibisin Adamın Ham Maddesisin:D şAka bı yana Cok ıyı Ve temız kaLplısın hersey gonLunce oLsun Kanks :D

Arada gelip profilime şarkı yazıyor :D Gel gel ne zaman istersen yaz =) Yardımsever yönetici , sağolsun..Sende hep mutlu ol oldu mu ? =)

Dergah , sanal alemde sanal olmayacak kadar gerçek bir insan.
Varlığını hissettirmesi , vefası her daim taktirimi kazanmıştır.
Değerlidir.Hep öyle kalacaktır.
Bir ara beraber fransız takılmıştık :D Siz bilmezsiniz ama CastieL anlar ;)

CastieL i severiz sayarız :zuha: memur olması kötü ama çocuğa ikide bir kepekli ekmek aldırıyorlar :zuha:

Kendisini banlamamdan çok korkan zenci adminlerimizden biri :p severim memurumuzu bea :p

Ramiz dayından sevgiler yeğen :hi:

Beni soğuk bulan üye :D Neyse ki artık öyle düşünmüyor.Sıcakkanlı,eğlenceli,komik biri.Neşesini çevresiyle paylaşmaktan mutlu oluyor.Profillere yazdığı esprili yazılarla meşhur =) Her şey gönlünce olsun.

Pek tanıma şansım olmadı ama forumda çok sevilen, sıcak kanlı biri. Bana yansıyan kısmı ise sanki her an birini tersleyecek gibi konuşması :)

ansizin sayfana bir bakmissin sarkilar yazar
cok iyidir kendisi :)

Çok iyi niyetli,kimseyi kırmamaya özen gösterir örnek alınması gereken bir yöneticidir. Eski uzun saçlı fotoğrafını yollamıştı bayağı iyiymiş o zamanlar :p

Yorum yaptım mı bilmiyorum ama severim kendisini. Samimi geliyo bana. Sağ solla derdi yok. Efendi. Sevecen. Muhabbet etme şansını bulduğum üyelerden. Seviyom seni <3

Çay sözüm vardı tutamadım bitürlü vefalı dostlardan biri :)

vefali dostdur iyi niyyetlidir benim iyi kiymetli arkadasimdir
sitede her zaman gormek istedigim kral uyedir :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri