Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda çoğu kişi tarafından sevilen belki de en nadir kişilerden biridir. O benim canım karşimmm :srl: Çokça sevilir çünkü bizi çoğu zaman profillerimizde neşeli şarkılarla karşılar hal hatır sorar, hiç sinirlendiğini görmedim melek gibi çokça seviyorum onu
Herşey gönlünce olsun Canımın İçi :dyg:
Dergah , sanal alemde sanal olmayacak kadar gerçek bir insan.
Varlığını hissettirmesi , vefası her daim taktirimi kazanmıştır.
Değerlidir.Hep öyle kalacaktır.
Bir ara beraber fransız takılmıştık Siz bilmezsiniz ama CastieL anlar ;)
Beni soğuk bulan üye Neyse ki artık öyle düşünmüyor.Sıcakkanlı,eğlenceli,komik biri.Neşesini çevresiyle paylaşmaktan mutlu oluyor.Profillere yazdığı esprili yazılarla meşhur =) Her şey gönlünce olsun.
Çok iyi niyetli,kimseyi kırmamaya özen gösterir örnek alınması gereken bir yöneticidir. Eski uzun saçlı fotoğrafını yollamıştı bayağı iyiymiş o zamanlar :p