CastieL Greg'in Günlüğü

Konu sahibi son olarak 641 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim beklentilerimiz yüksek :haha: üzme casti gregim bizi:haha:

Ahahahaha yerlerdeymmm muahahah zuhahaha :D 3 noktalı hahaha :D süpersin kuzum ya :D

sen bizim neyimizle uğraşcan biz senle uğraşıyoz asıl nezaman nerde 3 noktalı konu açacan diye elimiz yüreğimizde Sonya CastieL i sürekli takip et biyerlerde vardır bi nokta :haha:

sen o konuyu açtığı gün Smyrnayla benim halimi görsen daha bi helak olurdun :haha:

kahve keyfi yapayim dedim bunu okurken bir püskürme öksürme klavyem ekranim kahve oldu ve burnumdan bile kahve cikti :D allah iyiligini versin bu 3 noktali dipler beni geceden beri öldürdü :haha:

kahve keyfi yapayim dedim bunu okurken bir püskürme öksürme klavyem ekranim kahve oldu ve burnumdan bile kahve cikti :D allah iyiligini versin bu 3 noktali dipler beni geceden beri öldürdü :haha:

:haha: ben kahvemi içip oturdum aşk kutusu:haha: yaa bu 3 noktalı dipcik bir felaket yaa :haha: işim var dışarı bile çıkamıyorum saçma sapan bi konu açarda kaçırırım diye :haha:

:zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:

:haha: ben kahvemi içip oturdum aşk kutusu:haha: yaa bu 3 noktalı dipcik bir felaket yaa :haha: işim var dışarı bile çıkamıyorum saçma sapan bi konu açarda kaçırırım diye :haha:

hahahahahahahha ya git hallet islrini gel o acarsa kapartitim konuyu sen gleene kadar :haha:

hahahahahahahha ya git hallet islrini gel o acarsa kapartitim konuyu sen gleene kadar :haha:

silmeyin bak beni bekleyin ben biraz patlatayım öyle silersiniz :haha: Greg insna üstü performanslarını hayretle bekliyorum cınım :haha:

Ya varya kızlarrr siz akla zararsınız he, hele greggg beynim durcak diye korkuyorum :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri