Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ooovv CastieL 3 nokta heee ee kusura bakma bundan sonra dilime düştün sen
süpersiniz kızlar ya gülmekten gözlerim yaşardı:zuha::zuha:
Yandınn valla yandınnn CastieL2 si ile uğraştığım yetmiyormuş gibi birde sen çıktın başıma![]()
bizim beklentilerimiz yüksek :haha: üzme casti gregim bizi:haha:
sanırım sizin başınıza birini dikmem gerekecek![]()
Ahahahaha hep bn en son duyuyorum yaolsn nyse öğrendik olayın iç yüzünü
![]()
hahaha
![]()
ne diyosun la yazdım konuya :haha: greg ben yorum yapınca anca farketti :haha:
sen o konuyu açtığı gün Smyrnayla benim halimi görsen daha bi helak olurdun :haha:
kahve keyfi yapayim dedim bunu okurken bir püskürme öksürme klavyem ekranim kahve oldu ve burnumdan bile kahve ciktiallah iyiligini versin bu 3 noktali dipler beni geceden beri öldürdü :haha:
:zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:
kahve keyfi yapayim dedim bunu okurken bir püskürme öksürme klavyem ekranim kahve oldu ve burnumdan bile kahve ciktiallah iyiligini versin bu 3 noktali dipler beni geceden beri öldürdü :haha:
:haha: ben kahvemi içip oturdum aşk kutusu:haha: yaa bu 3 noktalı dipcik bir felaket yaa :haha: işim var dışarı bile çıkamıyorum saçma sapan bi konu açarda kaçırırım diye :haha:
hahahahahahahha ya git hallet islrini gel o acarsa kapartitim konuyu sen gleene kadar :haha:
silmeyin bak beni bekleyin ben biraz patlatayım öyle silersiniz :haha: Greg insna üstü performanslarını hayretle bekliyorum cınım :haha: