Çarşı Darbe Yapmış mıdır?

Konu sahibi son olarak 2984 gün önce görüldü
Çarşı darbe yapmamıştır. Çarşı darbeye teşebbüs etmiştir.

nedendir bilinmez ama Beşiktaş ve Fenerbahçe çekiyor bunların hepsini ve bazıları tertemiz gibiler

Ya yaa cokta umrumdaydi zaten. sen nie cevap yaziosunki seven sevsin kardeşim.
aslinda senin sevmemen de onlarin umrunda degil ama burda konu su ki adamlarim haksiz yere yargilaniyor olusu. gezi parki doneminde milyonlarca insan katilim yapmis iken kabagin bu adamlara patlamis olmasi. ama sen gelip bu konu altinda anlamli bir neden bile belirtmeden hic sevemedim su carsiyi dersen boyle cevaplar almaya neden sasirdin simdi anlamadim. olaylar uzerinden varsa bir elestirin yaparsin ama bunu bu sekilde nedensiz, icgudusel belirtmen biraz abes duruyor.

Ya size ne kardesim sevmiyorum sebebinide soylemek zorunda drgilim sizi ilgilendirir mi bu durum? hayret birsey ya isteyen sevsin banane bidaha alinti yapmayin lütfen

oy senin dengesiz diyen cemcuk agzini severim tatliliga bakar misiniz

sen git çarşıyi sev

Çarşının yanında bir sürü grup vardı herkesi katılımı olan bir eylemde faturanın bu takıma kesilmesi çok saçma ve adaletsizlik olmuş..Adalet neredeki sadece parti adı olarak kaldı bizim ülkemizde o yüzden Çarşı'nın darbe yapması değil aksine kenetlenmeyi bizlere ve diğer takımlara gösterdiği için baş tacı yapmamız lazımdı..

Geri