Çarsaf ile ilgili

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu kadın çarşaf olmadan nasıl görünür aceba fantezilerine meze olunursa? bir de böyle bakmak gerek. Zihniyet zaten saçma sapan bu da düşünülür mü düşünülür.

bakacak ney var sadece göz görünür.göz fetishmi varda ben duymadım bilmiyom :d Fransada da var böyle örümcek gibi ben onları böyle hamam böcük diyorlarya ona benzeterim

Ne demek istedigini hepimiz anladik merak etme :) Baska turlu cevap veremiyorsun cunki ne o onu demek istemediginimi soyleyeceksin. Ay cok komiksin.Incir tam bir rezilsin.

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

Ne demek istediğimi anlamıyorsun , anlsaydın "rezilsin" şeklinde saldırmak yerine bir düşünce yazardın.
Senin yazdıkların şuursuzca kelimeleri yan yana getirmekten başka bir işe yaramayan "saldırganlık" zırvaları.

Saldırmak da maalesef düşünce kabiliyeti olmayan yaratıklara özgüdür.

O zaman daha uygun bir şekilde yazacaksın. Böyle bir başlıkta olmamış mesela..
Ben herkesin düşüncesine göre hareket etmem mesela. Her türlü düşünen insan var. Kalkıp herkesin düşüncesini ne yargılarım ne de çok üzerinde dururum. Düşüncesini önemseyeceğim insanlar vardır, önemsemeyeceğim insanlar vardır.

Başık gayet yerinde. Başlık zaten konunun özündeki düşünceyi ifade ediyor. Ben şuna da şaşırıyorum, burada başlığı konuşan insanlar bu zihniyeti neden hiç konuşmuyorlar?

Ne demek istediğimi anlamıyorsun , anlsaydın "rezilsin" şeklinde saldırmak yerine bir düşünce yazardın.
Senin yazdıkların şuursuzca kelimeleri yan yana getirmekten başka bir işe yaramayan "saldırganlık" zırvaları.

Saldırmak da maalesef düşünce kabiliyeti olmayan yaratıklara özgüdür.
sen cok iyi dusunebiliyorsun alkiss hahha cok komiksin baksana onca elestiri var banami sirami var sen zaten yaratik diyerek beni gectin MASALLAH [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Hz.Mevlana

sen cok iyi dusunebiliyorsun alkiss hahha cok komiksin baksana onca saldiri var bana sirami var sen zaten yaratik diyerek beni gectin MASALLAH [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Hz.Mevlana

Bak beni anlamaya başladın. Sana bir insana ifade eder gibi bir şeyler ifade etmeye çalıştım ama maalesef başaramadım. Çığırından çıkmış ve gözü dönmüş bir şekilde her konuda saldırgan bir tutumda olan birine bir şeyler anlatmaya çalışmak da başlı başlına hataydı zaten.
Ama anladığın dilden konuşunca beni anlamaya başladın. Bu da bir gelişme sayılır senin için.

Hayırdır ? Sen benim hangi yorumumda 'kapalıları' aşagıladıgımı gördün. Benim eleştirdigim konu giyimden kuşamdan ziyade 'kadının zihniyetidir. Herkes çarsafa bürünürse, erkeklerin tahrik olmayacagını söylüyor. Eger bu zihniyete sen de katılıyorsan , diyecek bir şeyim yok.

Yazdıklarım sizi hedef alan sözler değil yanlış anlamayın. Sayfalarca yazı yazılmış bildiğiniz üzere bu tür konuları fırsat bilip direk tesettür üzerinden nefretlerini dile getirenler var sözlerim onlaradır. Herkes kapalı olsun veya açık olsun demiyorum. Herkes giymek istediğini giyiyor zaten. Esenlikle kalın.

Bak beni anlamaya başladın. Sana bir insana ifade eder gibi bir şeyler ifade etmeye çalıştım ama maalesef başaramadım. Çığırından çıkmış ve gözü dönmüş bir şekilde her konuda saldırgan bir tutumda olan birine bir şeyler anlatmaya çalışmak da başlı başlına hataydı zaten.
Ama anladığın dilden konuşunca beni anlamaya başladın. Bu da bir gelişme sayılır senin için.
Neyi ifade ettigini biliyorum zaten aciklayamayacagini bildigim halde sordum sen cevap veremiyorsunki :) hersey görünüyor ortada apaçik.
Yazdigimi anlamak istedigin sekilde yorumluyorsun en iyi yapabildigin bu :)

Hz.Mevlana

Başlık da seni ilgilendirmemeli o halde. Başlık o zihniyetin düşüncesi ifade edilerek açıldı ve o zihniyet seni ilgilendirmiyorsa komple konu da seni ilgilendirmemeli.

Başlık ve ilk yaptığın yorum tamamen çelişkili olduğu için söyledim.

Ve bir tartışma konusu açıyor isen bütün gelecek eleştirilere açık olman gerekir. Bu ne atar yahu. Sakin ol azıcık. Her neyse seni kendi atarınla burada bırakıyorum. Sana iyi geceler.

Başlık ve ilk yaptığın yorum tamamen çelişkili olduğu için söyledim.

Ve bir tartışma konusu açıyor isen bütün gelecek eleştirilere açık olman gerekir. Bu ne atar yahu. Sakin ol azıcık. Her neyse seni kendi atarınla burada bırakıyorum. Sana iyi geceler.

Çelişen ben değil sensin. Hani derler ya dilimde tüy bitti... Yani artık insan bir şeyleri anlamak istemeyen zihinler karşısında biraz daha sert oluyor ister istemez.

Ben kadının düşüncesini en başından beri eleştirdiğimi ifade ediyorum ve onun düşüncesinin özünd ebir başlık açıyorum ama gelip burada başlık da başlık deyip duruyorsunuz. Arkadaşım daha nasıl ifade edeyim ? Başlık kadının cümlelerine göre, düşüncelerine göre açıldı. Eğer insanların ne dediklri seni ilgilendirmiyorsa, bu konu da seni ilgilendirmemeli.

Kendi çelişkilerinin farkında olmadan bana çelişiyorsun demek hem garip hem de manasız. Bence de tutarsız yazılar yazanlar ayrılsınlar konudan.

İyi geceler.

Neyi ifade ettigini biliyorum zaten aciklayamayacagini bildigim halde sordum sen cevap veremiyorsunki :) hersey görünüyor ortada apaçik.
Yazdigimi anlamak istedigin sekilde yorumluyorsun en iyi yapabildigin bu :)

Hz.Mevlana

Yahu sen cidden umutsuz vakasın : ) Her yazdığımı farklı yönlere çekip bunun üzerinden tartışmaya çalışıyorsun ama başaramayınca da "ben biliyorum" gibi çocukça sırıtıyorsun.

Bir şeyi ifade etmek istesem direkt ifade ederim. Buna sen değil, feriştahın karışamaz, merak etme yani.
Ama artık cidden sıktın..
Ne yazayım da artık burada senin zırvalarını görmeyeyim , söyler misin?
İnan yazacağım. Yeter ki bi bas git de saçma sapan insanlarla daha fazla muhatap olmayayım..

Yahu sen cidden umutsuz vakasın : ) Her yazdığımı farklı yönlere çekip bunun üzerinden tartışmaya çalışıyorsun ama başaramayınca da "ben biliyorum" gibi çocukça sırıtıyorsunç

Bir şeyi ifade etmek istesem direkt ifade ederim. Buna sen değil, feriştahın karışamaz, merak etme yani.
Ama artık cidden sıktın..
Ne yazayım da artık burada senin zırvalarını görmeyeyim , söyler misin?
İnan yazacağım. Yeter ki bi bas git de saçma sapan insanlarla daha fazla muhatap omayayım..
Sacma sapan senin gibilerdir.Sen kendini ne saniyorsun tartisma ortamini yaratan sensin bana cevap veremiyorsun.Dahada kendini hakli cikarmaya calisiyor bak bak.
Sen git Kurani Kerimi oku büyüde gel.Saçmaladikca sacmalamissin zaten yorumlari bile kaldiramiyorsun cunku mantikli cevabin yok.Uzuldum sana hakkaten geleceginde pek ic acici degil sana sadece yazikk ..

Hz.Mevlana

Sacma sapan senin gibilerdir.Sen kendini ne saniyorsun tartisma ortamini yaratan sensin bana cevap veremiyorsun.Dahada kendini hakli cikarmaya calisiyor bak bak.
Sen git Kurani Kerimi oku büyüde gel.Saçmaladikca sacmalamissin zaten yorumlari bile kaldiramiyorsun cunku mantikli cevabin yok.Uzuldum sana hakkaten geleceginde pek ic acici degil sana sadece yazikk ..

Hz.Mevlana

Hala soruma cevap veremiyorsun şeklinde zırvalıyorsun bak.
Yukarıda senin soruna cevap verdim, bir kaç yorum öncesinde..Hatta belki 5 defa aynı şeyi yazdım ama idrak edemiyorsan daha ne gelir elimden?

Kur'an ı okurum veya okumam..
Ama ilk emri "oku" olan Kur'an ı okumuş biri olarak yukarıdaki yazılarımı okumaman da ilginç yani.
Bu büyüklükle küçüklükle alakalı değil, idrakla alakalı bir şey. Keşke bünyen yerine aklın büyük olsaydı da "anlamak" yerine saldırmayi seçmeseyin.

Son kez ve tane tane, öğrencilerime anlatır gibi anlatıyorum ki artık anlayacağına eminim.
Az önce de dedim, bir şeyleri anlamak istemeyen bir insana , bir şeyler anlatmak konusunda idmanlıyım..
Çocuklar sağ olsunlar bu konuda yeterince tecrübeye sahip oldum sayelerinde.

1 - Başlık Kadının düşüncelerine ve sözlerine istinaden, o düşünceyi, o sözleri ifade eden bir başlıktır.
Burayı aklında tut şimdi.

2 - İnsanların giyinişi, kıyafeti , yaşam biçimleri vs beni asla ve asla ilgilendirmez.

3 - Bir insan tecavüzün ve suçun önüne "kadın çarşaf giysin" şeklinde fikir yürüterek çıkıyorsa bu aklını , fikrini kullanmadığı anlamı taşır. Çünkü , kimse çarşaf giymek zorunda değil.

4 - Bu bağlamda benim tüm eleştirim kadının çarşafından ziyade, kadını çarşafa sokarak çözüm bulan zihniyetedir.

Şimdi 1. maddeye tekrar dönelim, umarım unutmadın..

Tüm maddeleri okuduysan şimdi tekrar 1. maddeyi oku ve buna göre bir yorumun varsa dile getir ben de cevabını vereyim.

Hala konuyu ve yazdıklarımı kendince yorumlayıp bir şeyler yazacaksan benim kelamım biter.

Hala soruma cevap veremiyorsun şeklinde zırvalıyorsun bak.
Yukarıda senin soruna cevap verdim, bir kaç yorum öncesinde..Hatta belki 5 defa aynı şeyi yazdım ama idrak edemiyorsan daha ne gelir elimden?

Kur'an ı okurum veya okumam..
Ama ilk emri "oku" olan Kur'an ı okumuş biri olarak yukarıdaki yazılarımı okumaman da ilginç yani.
Bu büyüklükle küçüklükle alakalı değil, idrakla alakalı bir şey. Keşke bünyen yerine aklın büyük olsaydı da "anlamak" yerine saldırmayi seçmeseyin.

Son kez ve tane tane, öğrencilerime anlatır gibi anlatıyorum ki artık anlayacağına eminim.
Az önce de dedim, bir şeyleri anlamak istemeyen bir insana , bir şeyler anlatmak konusunda idmanlıyım..
Çocuklar sağ olsunlar bu konuda yeterince tecrübeye sahip oldum sayelerinde.

1 - Başlık Kadının düşüncelerine ve sözlerine istinaden, o düşünceyi, o sözleri ifade eden bir başlıktır.
Burayı aklında tut şimdi.

2 - İnsanların giyinişi, kıyafeti , yaşam biçimleri vs beni asla ve asla ilgilendirmez.

3 - Bir insan tecavüzün ve suçun önüne "kadın çarşaf giysin" şeklinde fikir yürüterek çıkıyorsa bu aklını , fikrini kullanmadığı anlamı taşır. Çünkü , kimse çarşaf giymek zorunda değil.

4 - Bu bağlamda benim tüm eleştirim kadının çarşafından ziyade, kadını çarşafa sokarak çözüm bulan zihniyetedir.

Şimdi 1. maddeye tekrar dönelim, umarım unutmadın..

Tüm maddeleri okuduysan şimdi tekrar 1. maddeyi oku ve buna göre bir yorumun varsa dile getir ben de cevabını vereyim.

Hala konuyu ve yazdıklarımı kendince yorumlayıp bir şeyler yazacaksan benim kelamım biter.
bak oyle diyorsan anlarim ama konu basligin onu demiyor sayet seni az cok taniyorsam suan çelisiyorsun konu basliginla sen bu degilsin senin gorusunu az cok biliyorum o basliğin senin.dusuncen ikili oynama simdi herkes goruyor akilsiz degil!

Hz.Mevlana

Birbirinize saygı göstermeyi ah bir bilseniz ah ah..
A dostlar,fikir ayrılıkları olacak tabii ama birbirinizi kırmadan ve eleştiriyi ''hakarete'' çevirmeden kışkırtmadan yapın,sever öperim hepinizi.
Konu az bakıma alınsın,kapalı kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri