Çapkınlık Bir Beyin Hastalığı mı ?

Konu sahibi son olarak 2551 gün önce görüldü
Hahah :D sana komik bişi söyliyim mi. Oksitosin oksitosin diyip duruyor ya. Oksitosin en çok memenin ellenmesi ile salgılanır. Ne iğrenç bir durum.
ortamlarda satacak bilgi için teşekkürler canım hocam. kısa ve öz böyle bilgiler lazım bize.

Oksitosin hormonu sadece iki şekilde yoğun salgılanır; birliktelik ya da bebeğini emziren anne yani bahsettiği detay bu.
Farklı şekillerde de salgılanır ancak salgılanma seviyesi çok yüksek değildir. Örneğin; evcil hayvan severken de salgılanır ya erkekte kendine güven varsa v.s.

Doğum yapan bir anne şayet bu hormonu yeterli seviyede salgılayamazsa işte o zaman çocuğu gider cami avlusuna bırakır. Emzirmediği için de zaten yoğun salgılayamamış demektir. Lohusa sendromu bu yüzden çok önemli bir konudur.

@yoSun lütfen lefty ne demiş oku.
Bir annenin bebeği emzirmesi....
Bir anneyi sadece bebek "emmez". Tövbe daha nasıl anlatayım. Bunu topluma açıkla uygun bir dille lütfen

bence lefty bariyer dibinden atak yaparak yarışı önde tamamladı..
ama bilmiyom yani hiç anlamadığım şeyler söylediler emmek falan slslsji

Lan ne güzel tartismissiniz ya oksitosinler enzimler hormonlar falan. X burayı klip alıp örnek tartışma başlıklı bir topik açalım lütfen.

Bir keresinde kız arkadaşımla dolaşırken bana şey demişti. "sanki birazdan biriyle flört edecekmişsin gibi duruyorsun sürekli"
ben öyle bir insan mıyım ya

Beyin libidoya koşuyor ne yapsın.f

Toyluk belirtisi,umarım çok talihsiz bir durumla karşılaştıktan sonra olgunlaşmaları gerekmez.

ben kalender meşrebim, güzel çirkin aramam........ gönlüme bir eğlence isterim, olsun.............

1744898017847.png

• Ups
Tepkiler: ne
"Erkek" ile o kadar ozdeslesmiski "bey'in" hastaligi olarak dile getiriliyor.

Ya ne alakası var

Capkinlik yapip gelip sadakat ve gùvenden bahsetmem yokmu pekiiiii

Geri