Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İkisi ayni aslinda yahu. Neyin muhalefeti bu? Denk geldin mi iste?Aşırı çapkın birine mi? Yoksa bu hastalık olan nitelendiren birine mi?
İkisi ayni aslinda yahu. Neyin muhalefeti bu? Denk geldin mi iste?![]()
Hah bak gel bana hele kardes. Ben erkek adamim, ben sana anlatayim. Kadinlari seviyorum muhabbeti aynen şöyledir "nefes alsin yeter" kafasindaki erkeklerle ayni siniftadir abicim. Once bunu bil. Bahane bulamayip sacmalamis sadece. İnanmadigini farz ediyorum tabi. Akilli hatunsun sen. Oyle erkekler genelde tek hatun ile idare edenler. Yani sadece tek bir hatun ile konusup, onu kaybetmemeye yonelik hamleler yapan kisilerdir. NET. Hemcinsimi benden iyi taniyamazsin, hemcinsini senin kadar taniyamayacagim kadar en az.Haha kızma bahti. Geldim bi tane ama ne kadar uyar bilmiyorum. Eski bir erkek arkadaşım benden önce de sonra da aşırı çapkındı. Bunu da kadınları çok sevmesine bağlıyordu. Doğuştan kadınları çok seviyormuş. Engel olamıyormuş kendine. Hala da aynı. Bir şey değişmedi yani. Bir insan tüm kadınları sevebilir mi? Sevebiliyormuş.![]()
Yok yok bu öyle değildi. Tek kadın falan. Bilmesem haklısın derdim de. Sen baksana şu gözlere. Yer miyim ben böyle şeyleri. Koparırım valla şeyini. Hastalıkmış.Hah bak gel bana hele kardes. Ben erkek adamim, ben sana anlatayim. Kadinlari seviyorum muhabbeti aynen şöyledir "nefes alsin yeter" kafasindaki erkeklerle ayni siniftadir abicim. Once bunu bil. Bahane bulamayip sacmalamis sadece. İnanmadigini farz ediyorum tabi. Akilli hatunsun sen. Oyle erkekler genelde tek hatun ile idare edenler. Yani sadece tek bir hatun ile konusup, onu kaybetmemeye yonelik hamleler yapan kisilerdir. NET. Hemcinsimi benden iyi taniyamazsin, hemcinsini senin kadar taniyamayacagim kadar en az.
Şaşırdım.Bizim davarlar da öyle. Geliyo camı çerçeveyi indiriyor. Doktorun gözünü şişiriyor. Sonra efendim acım vardı psikolojim bozuktu bilmem ne. Sen hovardalik yap önüne gelene tıkla. Sonra vay efendim ben yapmadım testosteronum yaptı. Niye, sen hayvan mısın. Kontrol edemiyor musun hormonunu norotrasmitterini. Laf.
HahahBeynimin ön bölgesi az çalışmıyormuş benim ya demek her şeyin sebebi bu dkdk
Bunun ilacı falan yok mu illa mememize mi elleyeceğiz shdjdk (fesat olmamaya çalışıyordu)Hahahsana komik bişi söyliyim mi. Oksitosin oksitosin diyip duruyor ya. Oksitosin en çok memenin ellenmesi ile salgılanır. Ne iğrenç bir durum.
Var Allah'tan yoksa suni doğum sancısı vermek için Allah korusun gebe kadinlara... Tövbe yarabbim tövbe.Bunun ilacı falan yok mu illa mememize mi elleyeceğiz shdjdk (fesat olmamaya çalışıyordu)
Birşey daha ögrendimmmm tskler hocam:pHahahsana komik bişi söyliyim mi. Oksitosin oksitosin diyip duruyor ya. Oksitosin en çok memenin ellenmesi ile salgılanır. Ne iğrenç bir durum.
O endokrinolog var ya forumda. Ona da söyleyinBirşey daha ögrendimmmm tskler hocam:p