Çapkınlık Bir Beyin Hastalığı mı ?

Konu sahibi son olarak 2550 gün önce görüldü
bütün tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışıyor. sonu lin ile biten ne kadar kelime varsa yazmış

yine tereciye tere satıyor..

efendim klaymex bey bir yaratıcının varlığını inkar ediyor, çapkınlığı inkar etmiş çok mu

Ben pratiğe bakarım. E ona bakarsan bize de canavarca hisle cinayet işleyenlerin beyinlerinin duygu ile ilgili kısmında bir rahatsızlık olabileceği söylenmişti. Ne yapalım şimdi? Bu türk milleti gider öldürür sonra zorla kendini hastalandırır. Pratikte işe yaramıyor bunlar. Kocan seni aldatırsa ay hastaymış bizim bey mi diyeceksin?

İkisi ayni aslinda yahu. Neyin muhalefeti bu? Denk geldin mi iste? :D

Haha kızma bahti. Geldim bi tane ama ne kadar uyar bilmiyorum. Eski bir erkek arkadaşım benden önce de sonra da aşırı çapkındı. Bunu da kadınları çok sevmesine bağlıyordu. Doğuştan kadınları çok seviyormuş. Engel olamıyormuş kendine. Hala da aynı. Bir şey değişmedi yani. Bir insan tüm kadınları sevebilir mi? Sevebiliyormuş.:D

Haha kızma bahti. Geldim bi tane ama ne kadar uyar bilmiyorum. Eski bir erkek arkadaşım benden önce de sonra da aşırı çapkındı. Bunu da kadınları çok sevmesine bağlıyordu. Doğuştan kadınları çok seviyormuş. Engel olamıyormuş kendine. Hala da aynı. Bir şey değişmedi yani. Bir insan tüm kadınları sevebilir mi? Sevebiliyormuş.:D
Hah bak gel bana hele kardes. Ben erkek adamim, ben sana anlatayim. Kadinlari seviyorum muhabbeti aynen şöyledir "nefes alsin yeter" kafasindaki erkeklerle ayni siniftadir abicim. Once bunu bil. Bahane bulamayip sacmalamis sadece. İnanmadigini farz ediyorum tabi. Akilli hatunsun sen. Oyle erkekler genelde tek hatun ile idare edenler. Yani sadece tek bir hatun ile konusup, onu kaybetmemeye yonelik hamleler yapan kisilerdir. NET. Hemcinsimi benden iyi taniyamazsin, hemcinsini senin kadar taniyamayacagim kadar en az.

Hah bak gel bana hele kardes. Ben erkek adamim, ben sana anlatayim. Kadinlari seviyorum muhabbeti aynen şöyledir "nefes alsin yeter" kafasindaki erkeklerle ayni siniftadir abicim. Once bunu bil. Bahane bulamayip sacmalamis sadece. İnanmadigini farz ediyorum tabi. Akilli hatunsun sen. Oyle erkekler genelde tek hatun ile idare edenler. Yani sadece tek bir hatun ile konusup, onu kaybetmemeye yonelik hamleler yapan kisilerdir. NET. Hemcinsimi benden iyi taniyamazsin, hemcinsini senin kadar taniyamayacagim kadar en az.
Yok yok bu öyle değildi. Tek kadın falan. Bilmesem haklısın derdim de. Sen baksana şu gözlere. Yer miyim ben böyle şeyleri. Koparırım valla şeyini. Hastalıkmış. :D

Yahu neden bilimsel kanıt sunayım böyle bir olay için? Saçma sapan hikayelere inanmissiniz hadi işte al sana kanıt diyorsunuz.

Hipokrat rahmin girtlakta olduğuna inanıyordu. Ona bilim diyorduk dün.

Bugün sıtma ilacının korona tedavi ettiğini söylediniz. Ne diye bilim diye.

Elimi yumruk yapmak için kortex betz hücresi elektrik çakar. Bu kortikospinal traktus ile omurlikten iner. Brakial pleksis ile median unar radial sinirlere oradan da noromuskuler kavşak sonrası miyositlere gelir. Aktin miyosin üzerinde kayar ve kas kasılır.

Eee? Burası bilim.

Peki abicim.. ilk hareketi başlatan betz hücresine "çakma" emrini kim verdi?

Yani yumruk sıkmam için gereken bütün elemanlar belli ama "yumruk sıkma isteği" yada "kolumu yukari kaldırma" İSTEGİ nereden geliyor? Bana buraya bu kadar yazı yazdıran İRADE kim yada ne?

Öyle kolay mı lan ohh seratonin azaldı depresyondayım bastılar dopamini gidip kumar oynayayım testo coşku kızlarla kucak dansı yapayım demek

Android mi insan matematik yorum yapılabilsin. Yok öyle bir dünya.

İrade dediğim o değil ya.
Şimdi kalkıp mutfağa gidebilirim. Yada gitmem. Buna karar veren kim. Anlatabildim mi. Yoksa irade öyle beylik laf değil. Yok beynin ön bölgesi güçlü olacakmış bilmem ne. Japon balığı mıyım ben.

Bizim davarlar da öyle. Geliyo camı çerçeveyi indiriyor. Doktorun gözünü şişiriyor. Sonra efendim acım vardı psikolojim bozuktu bilmem ne. Sen hovardalik yap önüne gelene tıkla. Sonra vay efendim ben yapmadım testosteronum yaptı. Niye, sen hayvan mısın. Kontrol edemiyor musun hormonunu norotrasmitterini. Laf.
Şaşırdım.

Beynimin ön bölgesi az çalışmıyormuş benim ya demek her şeyin sebebi bu dkdk

Beynimin ön bölgesi az çalışmıyormuş benim ya demek her şeyin sebebi bu dkdk
Hahah :D sana komik bişi söyliyim mi. Oksitosin oksitosin diyip duruyor ya. Oksitosin en çok memenin ellenmesi ile salgılanır. Ne iğrenç bir durum.

Hahah :D sana komik bişi söyliyim mi. Oksitosin oksitosin diyip duruyor ya. Oksitosin en çok memenin ellenmesi ile salgılanır. Ne iğrenç bir durum.
Bunun ilacı falan yok mu illa mememize mi elleyeceğiz shdjdk (fesat olmamaya çalışıyordu)

Bunun ilacı falan yok mu illa mememize mi elleyeceğiz shdjdk (fesat olmamaya çalışıyordu)
Var Allah'tan yoksa suni doğum sancısı vermek için Allah korusun gebe kadinlara... Tövbe yarabbim tövbe.

Geri