Marla
Elmas Üye
Yozgatlıyım aşko xdbeyendim ne lan Yozgatlı mısın fjejehd
adamlar otlu peyniri eleştirmeme kızıyor fjdjdhdaha
allahın lor peyniri xd
Boş ver peynirisi şimdi sjsn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yozgatlıyım aşko xdbeyendim ne lan Yozgatlı mısın fjejehd
adamlar otlu peyniri eleştirmeme kızıyor fjdjdhdaha
allahın lor peyniri xd
teşekkür ederim zanacım ordaki numarayı arayıp 2 kilo otlu peynir sipariş ettim.Otlu peynir bu şahirle özdeşleşmiş hatta ülkeyi yurt dışında temsil edecek kapasitede sen hala laf ediyorsun allahın CahaL imamı
![]()
Van Otlu Küp Peynir
✨☎️📞 İLETİŞİM 0552 382 76 65VAN OTLU PEYNİR✨ TEREYAĞI ✨BAL⛰️KAPIDA ÖDEME 💳 ONLİNE ALIŞVERİŞ 🛒🇹🇷TÜRKİYE'NİN HER NOKTASINA KARGO 🚛👍 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ1Kg...youtube.com
teşekkür ederim zanacım ordaki numarayı arayıp 2 kilo otlu peynir sipariş ettim.
bu arada otlu peynire sözüm yok demek istediğim otlu peynir diye şiir yazılması bana romantik gelmiyor.
yarın bir gün biri çıkıp çiğ köfte ya da Tokat asma yaprağı diye şiir yazsa o da romantik gelmez.
bana cahil diyene bak xd

Romantizmden ziyade hayata dair yazılmış bir şiirteşekkür ederim zanacım ordaki numarayı arayıp 2 kilo otlu peynir sipariş ettim.
bu arada otlu peynire sözüm yok demek istediğim otlu peynir diye şiir yazılması bana romantik gelmiyor.
yarın bir gün biri çıkıp çiğ köfte ya da Tokat asma yaprağı diye şiir yazsa o da romantik gelmez.
bana cahil diyene bak xd
yaşlanınca bu hallere düşmem inş ben de.
yaşlanınca bu hallere düşmem inş ben de.
sucuklu yumurtayı çok severim şayet bir şiir yazacaksam sucuklu yumurta neden olmasın.
belki birkaç Allah'ın köylüsü çıkar da ardımdan eleştirenlere karşı afyon sucuğu duyarı kasar xd
gerçekten severek mi yiyorsun sucuğu
haber içeriği oGörseli kaldırın yaw
Zombi gibi kadını ham yaptıhaber içeriği o
ya da cansu ham yapmıştır onu bilemeyiz : DZombi gibi kadını ham yaptı![]()