Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu adamdan güzel olsa ne olacak tamam şiir okusun özlü sözler söylesin de lahmacun yer gibi kadın mı öpülür estetiklik sıfır hiç mi kadın görmedin ben adam AhahahBiz burda konusurken o güzelim adami kapmis valla
ya axjdjddjdŞu adamdan güzel olsa ne olacak tamam şiir okusun özlü sözler söylesin de lahmacun yer gibi kadın mı öpülür estetiklik sıfır hiç mi kadın görmedin ben adam Ahahah
Aşk sana gelir boşver arayınca böyle bişey çıkıyor ortaya ahahaya axjdjddjd
hic bu acidan dusunmemistim görmemis demek ki napsin adamda saldiriyo ellaam ;dxj
bu devirde siir seven adam yok bunun genc versiyonundan bulur musun bana seker![]()
evet ya ulu orta yiyişiyorlar pisliklerAyy bu konu hala kapanmadı mı yahu
Ülke de var bi açlık her anlamda
Millet ekonomi derdine düşeli libido da düştü bu öpüşme olayı bu kadar uzamazdı yoksa kjkjjkjkjkj
Kudurunnnn kjkjkjevet ya ulu orta yiyişiyorlar pislikler
kudurmuş alışmıştan beterdirKudurunnnn kjkjkj
Olan var olmayan var dimi görgüsüzlük diz boyukudurmuş alışmıştan beterdir
bunlar farklı versiyona geçmişler artık
edepli yiyişin : D
genelde alışmış daha beter oluyor ama burada kuduruklar daha beter bir hal almışOlan var olmayan var dimi görgüsüzlük diz boyu
Ahahaha
Reklamın edeplisi edepsizi olmaz demiş Yılmaz abimiz kısacagenelde alışmış daha beter oluyor ama burada kuduruklar daha beter bir hal almış
olanlar böyle değil ya bunlar edepsiz
Şiir yazsana bi bakalım nasıl yazıyorsun xdbiri lahmacun yer gibi kadın öpülmez demiş
biri bıyıkları şöyle böyle kokar demiş fjdnrhjr
ne sandınız shakwspeare mi sandınız
otlu peynir diye şiir yazan adamdan ne bekliyordunuz acaba
Şiir yazsana bi bakalım nasıl yazıyorsun xd
Sjsjsj tanıdık geldi biyerden ama güzel beyendim dur biraz ağlayım tekrar okuyacağımYarma git başımdan ben sana göre değilim.
Ölümüm birden olacak seziyorum.
Hem kötüyüm,karanlığım,biraz çirkinim gjshdjdç
ne şiiri Atilla İlhan mıyım ben
beyendim ne lan Yozgatlı mısın fjejehdSjsjsj tanıdık geldi biyerden ama güzel beyendim dur biraz ağlayım tekrar okuyacağım
Otlu peynir bu şahirle özdeşleşmiş hatta ülkeyi yurt dışında temsil edecek kapasitede sen hala laf ediyorsun allahın CahaL imamıbeyendim ne lan Yozgatlı mısın fjejehd
adamlar otlu peyniri eleştirmeme kızıyor fjdjdhdaha
allahın lor peyniri xd