wiltord
Platin Üye
bu işin raconu orjinal olmamakValla cansu da karakteristik bir surat göremedim fabrikasyon gbi duruyor sıfır orjinallik üzücü
: P
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu işin raconu orjinal olmamakValla cansu da karakteristik bir surat göremedim fabrikasyon gbi duruyor sıfır orjinallik üzücü
Yılmaz abiye sormak lazım enci.. al sana kitap okuyan, şiir yazan adam.. yakında dediğime geleceksin. Herkesin iç dünyasının, duygularının çok başka olduğunun bir örneği..Belçim daha iyi değil miydi ya?
O kadın daha doğal ve gerçek bence. Erkek olsam doğal severdim.Yılmaz abiye sormak lazım enci.. al sana kitap okuyan, şiir yazan adam.. yakında dediğime geleceksin. Herkesin iç dünyasının, duygularının çok başka olduğunun bir örneği..
Ben magazin falan bilmiyorum ya Ayşo. Sen hangisi iyi diyorsan desteklerim![]()
ayakta alkışlarım hazar ergüçlüyü nadir bir vukudur.
Erkek cilve ve yelkenler fora.ayakta alkışlarım hazar ergüçlüyü nadir bir vukudur.
ayrıca çok acayip bir şekilde pavyonculuğu sevdirdii
ne diyorsun bu işe ?
Herkes doğal seviyor, ama organik sebze bulmak nasıl zorsa, doğal hatun bulmakta o kadar zor.. ya çok güzel kadınlar var Türkiye'de, sokaklarda görüyoruz. Hemen hepsi de doğal güzellik, bunların ki başka şey, bu tür ortamlarda olunca gidip sıradan biriyle sevgili olmazsın, gündem olmaz. Malzeme lazım, konuşmaları lazım. Sıradan birileri ile de olunca, başlarına bela oluyor, sonrasında da onlar popüler oluyor. Örnek Acun ve Şeyma ilişkisi.. birçok var buna benzer.. biz kendi mahallemize bakalım, onlar bizden daha iyi bilip düşünür.O kadın daha doğal ve gerçek bence. Erkek olsam doğal severdim.
İnsanlarda seni seviyor : )Ben insan seviyorum
Kendimi hiç bu kadar yabancı hissetmemiştim bi yerde:dİnsanlarda seni seviyor : )
Bazen bir yerde yabancı olmak okadar iyi gelir ki deneyimleKendimi hiç bu kadar yabancı hissetmemiştim bi yerde:d
İnsanda gerçeklerden kaçamıyor deneyim leBazen bir yerde yabancı olmak okadar iyi gelir ki deneyimle![]()
Senin ne kadar kurtulmak istediğine bağlıİnsanda gerçeklerden kaçamıyor deneyim le
Sıfırdan başlamak gerek bazen dimiiSenin ne kadar kurtulmak istediğine bağlı