Canis Major
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu hangi platform? bak vallahi 155'i ararım.
betsilin referans link atılır bedava 1000tl bonus :dddbu hangi platform? bak vallahi 155'i ararım.
paysandu maçı neydi öyle yaaaKuponu yapıp uyudum, sabah yeşillenmiş görünce mutlu etti
Şimdi bülten kısıtlı abuk subuk maçlara basmaya devam.
Ekli dosyayı görüntüle 118711
Bu ara genelde taç olur, faul olur, korner falan oynuyorum kardeşim.paysandu maçı neydi öyle yaaa
güle güle harca kanka bülten bok gibi :ddd
abi şunlara sistem at yaa
buna kardeşim aynı maçlara sistem 3 , 4 ile de kupon yaptım ayrıca ms 1,5 üst ve 2,5 üst olarak da ayrı ayrı kupon yapıp sistem 3,4 olarak ekledim .. velhasıl sistem kafası bende de var genel manada ağırlıklı olarak.. şansımız da ruh keyfimiz de eksik olmaya erkal..abi şunlara sistem at yaa
abi şans bu hafta beni es geçti...buna kardeşim aynı maçlara sistem 3 , 4 ile de kupon yaptım ayrıca ms 1,5 üst ve 2,5 üst olarak da ayrı ayrı kupon yapıp sistem 3,4 olarak ekledim .. velhasıl sistem kafası bende de var genel manada ağırlıklı olarak.. şansımız da ruh keyfimiz de eksik olmaya erkal..