Myself
Gümüş Üye
Agzin bal yesin : ) demenle gelmesi bir oldu .. ikinci yarı maçın hakkı üst..kg gelir %60 ihtimal ama üst gelir mi bilemedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Agzin bal yesin : ) demenle gelmesi bir oldu .. ikinci yarı maçın hakkı üst..kg gelir %60 ihtimal ama üst gelir mi bilemedim
konya gol yollarında açıldı atıyo 3-4 millete kg bankoydu tüm kasa oradaydı valla adsfsdafGöztepe geçen senede iyi takımdı bu senede aynı kıvamda devam ediyor..
Konya da güzel oynuyor bu sene..
Şu hong kong mafyası el atmasa köşeyi döneceğiz gibi : ) yattığı kadar geliri de oluyor bugün hususunda kardan zarar mevcut , keyfimiz eksik olmasın erkal şansımızla beraber saygılar..eyvah eyvah serdar zehri aldı kazanma zehri :dd
abi çok iptal gol olmuş galiba maçta öyle yazmışlar maçkolik forumunda senin kupon yatmadı inş
hahahah, galatasaray maçlarını es geçmiyordum zaten. 5-10 bin yatırıp alıyordum.eyvah eyvah serdar zehri aldı kazanma zehri :dd
kaybetmez ama kazanır mı bilememhahahah, galatasaray maçlarını es geçmiyordum zaten. 5-10 bin yatırıp alıyordum.
sergen'e, takıma güveniyor muyuz? böyle durumlar takıma yarar, oran da iyi diye dört kuponuma ekledim. batırmayın beni.
Bol şans kardeşim: ) kırmızı kart olmasa leblebi gibi daha çok gol olma ihtimali yüksekti..