- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1.17 oran nedir yahu
13 macla toplam oran 83.60 gormedin galiba1.17 oran nedir yahu)
Maçların bitti kupon tuttu mu bari13 macla toplam oran 83.60 gormedin galiba![]()
Yarina kadar devamMaçların bitti kupon tuttu mu bari![]()
Tebrikler kazandirdik hehe
kanka her türlü sendeyim rahat acayip kasıcam bu hafta@Canis Major kardeşim, bu hafta iddia buldur bana, senin bal mumundan heykelini dikeceğim.. bazı bölgelerin ölçüsünü soracağım ama ahahah forumun girişine koyacağım heykeli.. parayı bulacağız bu hafta.
Tamam kardeşim, ben bir tane büyük haral alayım, paraları koymak için. Malum bizim paralar değersiz.kanka her türlü sendeyim rahat acayip kasıcam bu hafta

çok iyi abi zekat vermek istersen dm gel ahahEkli dosyayı görüntüle 116502
12 saat sonra hesaba geçti para.. geç saatlerde oynadıklarım hesaba gecmesi akşam oynadığım 3 kuponun saatler sonra geçmesi saçmalık.. bazen ayar ediyorlar insanı ..
favori takımlarım arasında düsseldof ofansif futbol oynayan maçları bol golü oluyor 1/2 , 2/1 +6 denenebilir..
Fenerbahçe feyenoord maçında güzel para yakaladım 2 üniversite öğrencisi tanıdığım kardeşlere tuttukları takımların kombinelerini aldım.. batıl inanç olarak algılanıyor olabilir haydan gelen huya gider der eskiler bende güzel kazandığım miktarlar da bir kişi olsun bir kaç kişi olsun gönlünü hoş ediyorum , kumar denilen o mevzuda o şans inanın olabildiğince eksik olmuyor.. bunu yapabilmek tabbiki başka birşey para tatlı gelme mevzusu : )
çok iyi abi zekat vermek istersen dm gel ahah
cansın abicim , ben genelde zekat olarak sokak sokak gezip mama koyuyorum her yere . insanlara güvenimiz yok . hayvanlara vermek için mama gönderebilirsin adrese . para tabii ki işin şakası . eğer kendin yapabilirsen daha makbul tabiigeçenlerde bir yorumuna denk geldim 50 bin bu hafta zararım var bir maçtan 60 aldım vs tarzında velhasıl ihtiyac sahibi değilsin ki olsan bu sözünü askıda bırakmazdım ama kedilerin masrafı olaraktan değerlendirilebilir , : )
ihtiyaç olursa , dm kapım açık günün keyifli geçsin Canis Major ..
cansın abicim , ben genelde zekat olarak sokak sokak gezip mama koyuyorum her yere . insanlara güvenimiz yok . hayvanlara vermek için mama gönderebilirsin adrese . para tabii ki işin şakası . eğer kendin yapabilirsen daha makbul tabii