ÜSözlük Canis Major

Konu sahibi son olarak 2087 gün önce görüldü
biz kavga ederken başak zevkten dört köşe oluyor. ben erkalın ağzını yüzünü dümdüz ediyorum ama hemşeri kartın'dan ötürü başak erkalı destekliyor. neyse benim vurduğum yerde gül biter.

meyt'in yavuklusu yetmezmiş gibi hemşişkom da sevgili yaptı, acı çekiyorum :anla:
görümcelik kanıma işlemiş, yolda sevgilileri ile birlikte görsem meyt ile erkalı yanıma çekip "hava soğuk üşürsünüz hadi eve gidin" diye sarılır, kızlara da öldürücü bakışlarımı atarım :liv:
yoo kıskanç değilim :kaç:
sizi seviyorum :k1:
ayrılın hemen :hıı:

Kahretsin çok yakışıklı adam :D seviyoruz seni gemc adam :D

Sana sinirliyken şirinlik yapma, dayanamıyorum :liv:
Sinirli olmam lazım, güldürme :liv:

yazılarını sevdiğim üyelerden. bana açılan sayfaya istatistikleri değiştirmek için geldiğini yazmıştı. aynısını yapayım düşüncesi ile geldim. fakat gördüm ki; yazanların çoğu erkek. öncesi için bir şey değiştiremeyeceğim, fakat şimdi konuyu son mesajlarda gören kızlar yazar. sayemde bir şeyler değişecek gibi hissediyorum. öyle ya da böyle istatistiklere katkım oldu, hadi iyisin. :D

Artik neden bizimle arabali fotograflarini paylasmiyorsun, iflas mi ettin canisi ajsfsjdjs
Iflas demisken elimde harika bir hayir isi var; adi lazim degil bas harfi oggy, bu cocuk evlenecek ama kyk borcu var engel. Dugun masraflarini ayarladim ben, sana sadece kyk si kaldi. Ilgilenirsen ulas bana. Buyuk sevap diyorum bak xxxl sevap ya ajsgsksjs

Lan yasak yasak anlasana skssjdklsalkdş

hanki konuyu uplayaçağım seni hiç ırkalamaz :D

Halkin editoru mathi is basinda, konular birlestirildi. Yeterki canisilar uzulmesin:papatya:
Edit: kendi kendinizin konusuna yazip deli etmeuin artik beni ltfn

Ne demek beni etiketledikleri hiç bir şarkıyı dinlemiyorum? Dinleyeceksin, kardeşim çok beğendim sağolasın diyeceksin.

Aşk huysuz, dost sağdıktır. :dyg:

[YOUTUBE]LU5FrAKJmYQ[/YOUTUBE]

Adamın dibi, kare kökü, hasosu, pek denk gelip konuşamasakta, gözlerimizle anlaşıyoruz biz. :dyg:

Otrivine-Sprey.jpg

bunu al,
iptila ile birlikte şey yap... kullan :öp:

Her yerden laf yetistirmeyi kim ogrettiyse:mathilda:
Sozlugundeki alintili sohbetli mesajlasmalari da temizlemiyorum, copluk gibi kalsin boyle. Yetti artik, protesto ediyorum

Neşeli görünsen de aslında sen de bir hüzünbazsın Erkal (:
Doktorcum , hep gül e mi (:

Geri