ÜSözlük Canis Major

Konu sahibi son olarak 2087 gün önce görüldü
Aynen üstteki adamın ikinci paragrafında ki hareketleri sergiliyor ama öyle değil gibi eğlenmesini biliyor bence

Ankaranın dondurucu soğuğunu bile pert edecek sıcak gülüş <3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu ara cok duygusal geliyor bana, cani sıkkın gibi. Ya da ciddi mi diyeyim bilemedim. Haberlere filan ciddi ciddi yorumlar yapiyor :dusun: Hic normal degil yani bunlar, ha bi sorunu yoksa muhim de degil ben bu Erkali daha cok sevdim .p

Erkal yaa.. Bu çocukta şeytan tüyü var kesinlikle.. Kendisiyle efsane barışık, evin hem en eğlenceli hem de yaramaz çocuğu gibi bir tip bu Erkal.. Uzaktan bakınca itici, hovarda, lafını sakınmayan sivri bir tip gibi görünüyor ama bu adamın satır aralarında çok fazla şey gizli.. Duygusal biri, böyle de kalsın.. İyisiyle kötüsüyle ne hissediyorsa söylüyor, lafını sakınmama huyunu seviyorum.. Zaten arkadaşın da böylesi makbul.. Eğlencelidir Erkal, çok güzel kafa dağıttırır, sohbeti güzeldir.. Siz nasıl yaklaşırsanız öyle reaksiyon gösterir.. İyi ki varsın be çocuk, seviliyorsun.. :cix:

Suraya bir iade i ziyaret yapiyim ahsgsjsg
Zamaninda benim sozlugume sevmiyorum yazmisti, cik cik cik bak simdi devran dondu xd
Ben bu kadar keskin ve acimasiz bi yorum yapmiycam tabiyki:hıı:
Kucuk emrahvari paylasimlarini sevmiyorum sadece, cunku eskiden eglenceliydi artik degil :aeg: sanki butun eglenceli seylerini alleg arkadasimiza devretmis gibi, cunku o daha eglenceli :aeg: gidiyim de onun sozlugune eylenceli cocuk yaziyim bari:aeg:

Ayrica konu harici yorumlari silmek zorundaydim k.b. :mathilda:

Yav sen adamsın adam, bundan sonra canım sıkıldıkça gelip buraya aşk mektupları bırakacam.

img_1631-1-800x462.jpg

Sen nesin biliyor musun bi denem? Sen öğlen yemekten sonra gelen o mükemmel uykusun, mükemmel ve bir o kadar da yaşaması imkansız olan o güzel uyku.

Kanki bu sözleri senin üstünde test ediyorum tutarsa hatuna yolluyorum biliyorsun sen :D

Bu sıralar duygusal ve ponçik takılan üye, üye dediğim için inşallah banlanmam.

Alleg ile atışmaları gayet güzel, forumu geyik yapmak için kullanıyor diye düşnüyorum en iyisini yapıyor:) Güler yüzlü halleri hiç değişmesin, hayatı fazla ciddiye almaya gelmez çünkü=)

:huhu:
Sizin burda tanıdığınız Erkal'dan öte bi' Erkal daha var ki , tanısanız anlardınız ancak. :hppy:
Aslında gülmekten fırsat bulup ciddi konuşabildiğimiz o nadidei zamanlarda hayat görüşü, duygusallığı, hele ki aşk'a aşıklığını gördüğünüzde ufak çaplı bi' kalp krizi geçirmeniz muhtemel. Çok güzel seviyor be. :msm:

Yine de siz onun yanında adamlıktan bahsetmeyin şasldkfjg :kiki:
Meyt ile uğraşmak asla onsuz tat vermez. Mıkteşem lafları var ama bundan size ne tabi :p

Hemşişko, bu aralar durgunsun. Belki de yoğunluğundan. :anla:
Ama Meyt ihmale gelmez biliyun şsldkf :çpkn:

Erkal'ı tanıyan insanın derdi tasası kalmaz. :papatya:
Bak bunun altına imzamı atarım çünkü gülmekten konuşamıyorsunuz. :kaç:
Ayrıca Erkal "amaaaaan sallaa beee ne takıyosun" dedi mi iş biter sonrası kahkahalar .p.

İyi ki varsın hemşişko, bu forumun bana kattığı en tosbik kişilerden birisin. :şirine:
Minnoşluğun daim olsun ADAMSIN SEN saldkfjgh :kaç:
"Hemşeri kartııııııııııı" :haha:

eski zenginliği yok ya acaba kyk kredisinin ödemesi mi başladı. foruma ilk geldiğinde kullanmadığı arabaları çekilişle veriyodu, bu adam yüzünden ehliyet aldım ben. :cici:

Kanka sen nesin biliyor musun? Sen endüstri meslek lisesinde ki günde yüzlerce öğrencinin kullandığı ama hiç kimsenin temizlemediği pislikten sararmış pisuvarsın <3

Bordo donunu sevdiğimin koca burunlusu, seviyorum seni allah sana zeval vermesin yakuşuklu şey ^^

Geri