ÜSözlük Canis Major

Konu sahibi son olarak 2088 gün önce görüldü
Ben o konuda bonkörüm sanırım, söylemezsem rahat edemem.

Başka bir konuda, başka bir şeyi tartışana kadar esen kal o halde.

Herkes 5. günün şafağında doğuya bakar gandalfı bekler, biz seni bekleriz totişinin qılıyıq :cici:

Biz seni bıraksakta sen bizi bırakma ya Canis Major <3

Şol cennetin ırmakları akar Canis deyu deyu

Bu avatarla bizi öldüremezsin reis füze at aksksk

Bu cumalar hayırlıysa sebebi sensin kamki

Yalaka başak, yalakaaaaa sana para mı ödüyorlar he? Hiç benim sözlüğüme böyle yazmadın, ben çulsuz olduğum için mi?

Ksnsnanskak bu ironiyi ciddiye alanlar olmazsa benim adım da Başak değil xddd

ironiyi kueku.... nickli arkadaş ciddiye almış gibi görünüyor zaten shjsjsjx

İroni var, ironi var niyetin ne olduğu önemli tabi ki, defalarca kez tartıştığı insanlar üzerinden birisi ironi yapmaya kalkıyorsa kimse bunun masumane bi takılmaca olduğunu düşünmez ve ona göre cevap vermesi normal diye düşünüyorum.

Kaldı ki ben sizin aranızda ki samimiyet üzerinden ironi yaptığı hatırlamıyorum?

Lütfen içoş, sevdiceğimin konusu arkadaşınla birlikte daha fazla kirletmeyin başka yerden bunun tartışmasını yapmak isterseniz orada görüşürüz.

Siz burada tuvalet terliğiyle salonda geziyormuş gibi mide bulandırıcı bir etki bırakıyorsunuz çünkü ve biz sizin sözlük konunuza yorum yapmayı bırak girmeyi bile vakit kaybı olarak görürken sizin sürekli burnumuzun dibinde bitmeniz? Oha yoksa malumat bizi kıskanıyor mu? Naptın sen leylaaaa?

Dün akşam evde katlettiğim sineğin videosunu yanlışlıkla sanada mı attım lan yoksa? neyse ben sadece sinek öldürüyorum, hoş sizde sinek gibisiniz, küçük ama mide bulandırıcı. :gamer:

Leyla bilseydi Canis sevgisini, sever miydi Mecnun zibidisini

Oksijen olsan nefes almayız Canis babaaaağğğ

Vur hançeri kalbimize, kalbimiz kana bulansın.
Fazla derine inme çünkü orda sen varsın <333333

Seni sevdiğimiz kadar yaşasaydık ölümsüzlüğün adını aşk koyardık be reis

Sen parfüm kokarsın biz hasret.....

Geri