Günlük Can Kırıkları

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Can kırıkları, cam kırıklarına benzemezler, öyle hemen süpürülünce temizlenmezler. Icinde kalır insanin, aklına gelince de batar

67e874000a2ac6b0b589b70f96c934ee_1262425981.jpg

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, Ağzına dolar insanın..Sussan; acıtır.. Konuşsan; kanatır​

Çok şey söylemek istiyorum. Bağıra çağıra, haykırarak... Hiç kimseyi Ve hiç bir şeyi umursamadan Söylemek istiyorum içimdekileri. Bir şey engel oluyor. Bir his belki Yada başka bir şey Ama engel oluyor işte. Susuyorum ! Bazen sessizliğe. Bazen sensizliğe..! Sana Gel Demek İçin Dile Dudağa İhtiyaç Yok... Sol Yanım Çağırıyor Duymuyomusun....​

Son düzenleme:
Benim Hayatımda İnsanların Çok Şansı Olmaz,
Tek Yanlış Her Doğruyu Götürür...
Arkamdan Konuşanlar Sanmasınlar ki Duymuyorum.
...
Yerin Kulağı Var. . !
Her Canım Diyene Canımı Vermem..!
İnsanların Lafına Kanıp İnsan Harcamam..!
Kendim Görürüm Yanlış......ı
Doğruyu..!
Benim Geldiğim Seviyeye Gelmeden,
Benim Çektiğim Acıyı Çekmeden,
Benim Gibi Tek Başına Ayakta Durmadan Eleştiri Yapana,,
Burun Kıvırana ,
Tek Bir Lafım Var ;
Kolaysa Sen Dur Dimdik Hayatta,,
Kimseye Sırt Dayamadan Yaşa Aşkınla..!
İşinle ,
Saygınla ,
Temiz Saf Yüreğinle..!
Hayatımın Hesabını Yanlızca Allah' a Veririm,,
Kimseye Değil ..!
Asla Sıradan Olmamı Beklemeyin..!
Çünkü Ben " BEN " Olabilmek İçin Çok BEDEL Ödedim...​

Son düzenleme:
Bazı Şeyleri Zamana Bırakmak da Zaman Kaybıdır ...

Son düzenleme:
Tutulmayan Sözlerde Kaybettim Masumiyetimi,
Bu Yüzden Sözlerim Keskin Ve ASi..

Bir kere daha çarpar yüzüne gerçekler..
Bir kere daha anlarsın insanlara güvenmemen gerektiğini.
Ne yapmalı şimdi?
Susmalı mı, çekip gitmeli mi, yoksa kalıp pişman mı etmeli?
İsterdin hayatlarının en güzel yerinden vurup perişan etmeyi....
Ama değer mi ? Ne kazandırır bu?
Sen de onlar gibi olmaz mısın o zaman?
Onlar gibi acımasız... Onlar gibi iğrenç... Onlar gibi.. Onlar gibi işte...
Düşünürsün sen.
Canın yansa da, sancıtsa da acısı, düşünürsün onun da bir ananın evladı olduğunu. Sırf bu yüzden pes edersin belki.
Ama onlar düşünmedi, senin bir annenin gözünün ilk ağrısı olduğunu.​

Son düzenleme:
Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada,
Arkasını ...dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!​

Sonu olmayan ruhuma düşen yağmur tanem hadi tut elimden savrulalim uzak diyarlara sessiz sokaklara. Kaybolsun bakişlarimiz karanlık sokaklarda

Seni seviyorum, çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana. Ben her güne seninle başlıyorum, seninle bitiriyorum…

Seni seviyorum, çünkü seninle her gün hayatı yeniden keşfediyorum. Bana her gün keşfedilecek bir şey sunuyorsun mutlaka. Soluksuz keşif maceralarının yorulmaz kaşifi oluyorum…

Seni seviyorum, çünkü beni dünyanın en mutlu insanı yapıyorsun. Mutluluğa yeniden ad versem, senin isminle anarım…

Seni seviyorum, çünkü en güzel zamanlarımın sahibisin sen. Seninle geçirdiğim kısacık anlar bile unutulmaz oluyor. Bitmesin istiyorum. Ya yoksan? İşte o zaman akmaz oluyor dakikalar, bir işkenceye dönüşüyor zamana katlanmak…

Seni seviyorum, çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan…

Seni seviyorum, çünkü yıllardır sakladığım aşk sözcüklerini ortaya çıkardın. Kıymet bilmez yüreklerden sakındığım o sözcükleri şimdi korkmadan, gururla söyleyebiliyorum. Biliyorum ki bir tek sen hak ediyorsun onları…

Seni seviyorum, çünkü aynı anda tüm mevsimleri yaşatıyorsun bana. Ellerini tuttuğumda yaz, saçlarına dokunduğumda bahar. Beyazlığınla kışımsın, aşkımızı sulayan bereketli yağmurlarınla sonbahar…

Seni seviyorum, çünkü sorgulamıyorsun yargılamıyorsun beni. Olduğum gibi kabul ediyorsun, hatalarımla zaaflarımla. Değiştirmek yerine anlamaya çalışıyorsun beni…

Seni seviyorum, çünkü korkmadan açıyorum yüreğimin kapılarını sana. Biliyorum ki hoyrat davranmayacaksın, biliyorum ki kanatmayacaksın yüreğimi...

Seni seviyorum, çünkü içimdeki yaramaz çocuğu ortaya çıkarmayı biliyorsun. Benimle çocuklaşıyorsun sen de. Hayatı bu kadar ciddiye alanlara inat oyunlar oynuyoruz birlikte, bıkmadan, usanmadan…

Seni seviyorum, çünkü ben karanlıkta yolunu kaybetmiş, nereye gideceğini bilemeyen biriyken, ışığınla aydınlattın yolumu. Bana hayatı sundun ellerinle, aşkı armağan ettin. Geçmişe dair tüm acı izleri sildin…

Seni seviyorum, çünkü ihanet yok aşkımızda, yalanlarla örülmüş sahte duygular yok. Birbirimizi kandırmadan, en çıplak halimizle yaşıyoruz bu aşkı. Zaten aşk dediğin böyle yaşanmalı…

Seni seviyorum, çünkü beklentisiz sevmenin ne olduğunu biliyorsun.”Önce sen beni sev, ben seni daha sonra severim” demiyorsun. Açıyorsun yüreğini cesurca. Cesaretinle beni kendine hayran bırakıyorsun…

Seni seviyorum, çünkü doğadaki her canlıya sevgiyle bakabiliyorsun, üşümüş bir sokak kedisi gördüğünde içinin acıdığını biliyorum. Her canlıya yardımcı olabilmek için çırpınıyorsun…

Seni seviyorum, çünkü kıskanıyorsun beni. Öyle tadında, öyle kararında kıskanıyorsun ki bu çok hoşuma gidiyor. Ne aşırıya kaçarak sıkıyorsun beni, ne de hiç kıskanmayarak umursamaz görünüyorsun…

Seni seviyorum, çünkü ne ağlarken gözyaşını, ne de gülerken kahkahanı saklıyorsun. Yüreğinin en derin yerlerinden gelen hüzünle ağlıyor, ağız dolusu gülebiliyorsun…

Seni seviyorum, çünkü benimle yağmurda yürüyorsun. Bu eşsiz romantizme ortak oluyorsun. Yağmur seni sırılsıklam etse bile o an benimle birlikte olduğun için tanrıya bir kez daha şükrediyorsun…

Seni seviyorum, çünkü küçük şeylerden büyük mutluluklar doğabileceğinin farkındasın. Hayatını hep o büyük mutluluğu aramakla geçirmek yerine, küçük mutlulukları biriktirerek kocaman bir mutluluğun sahibi oluyorsun…

Seni seviyorum, çünkü seninle sonsuza dek birlikte yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Senin de beni sevmekten asla vazgeçmeyeceğini biliyorum. Her zaman, ama her zaman “iyi ki hayatımdasın” diyebiliyorum…

Seni seviyorum, çünkü yıldızları getiriyorsun avucunda. Sarı, sıcak güneşi sunuyorsun bana. En coşkun denizlerin maviliğini getiriyorsun. Dalga dalga yayılıyorsun içime…

Seni seviyorum, çünkü olur da bir gün, yaşadığımız bu kenti terk etmek zorunda kalırsak, gittiğimiz yerde de kendimize ait mutlu bir hayatımız olacağını biliyorum. Biz birlikte olduktan sonra dünyanın her yeri cennet…

Aşkımın büyüklüğünü, sevdamın yüceliğini anlatmaya çalıştım sana. Bunca nedenden ve bunca sözden sonra seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmayı başarabildim mi, bilmiyorum. Sözcüklerle tarif edilemeyecek kadar derin sana hissettiklerim. Bir de yüreğimdeki kuşların sesini dinle… Belki onlar daha iyi anlatır aşkımı. Biliyorum ki, sen olduğun sürece o kuşlar hiç terk etmeyecek yüreğimi… Sevgilim, ben seni yaşıyorum, seninle yaşıyorum. Çünkü… Seni Çok Seviyorum…​

Ne güzel sözdür; "Bana yaşattığının aynısını yaşa." Kimine duâ, Kimine bedduâ..

Beni anlamadıklarını fark ettigimden beri
kimseye dogruyu söylemek gelmedi içimden
Nasılsın ? Dediler..
iyiyim dedim hep

Bir kere daha çarpar yüzüne gerçekler..
Bir kere daha anlarsın insanlara güvenmemen gerektiğini.
Ne yapmalı şimdi?
Susmalı mı, çekip gitmeli mi, yoksa kalıp pi...şman mı etmeli?
İsterdin hayatlarının en güzel yerinden vurup perişan etmeyi.
Ama değer mi ? Ne kazandırır bu?
Sen de onlar gibi olmaz mısın o zaman?
Onlar gibi acımasız... Onlar gibi iğrenç... Onlar gibi.. Onlar gibi işte...
Düşünürsün sen.
Canın yansa da, sancıtsa da acısı, düşünürsün onun da bir ananın evladı olduğunu. Sırf bu yüzden pes edersin belki.
Ama onlar düşünmedi, senin bir annenin gözünün ilk ağrısı olduğunu.​

Ah be çocukluğum, çocuk olup doyamadığım,
Mutlu olduğum, içimdeki kelebeklerinin hiç ölmediği günler,
Bir plastik topun peşi sıra akşam edip,
Kirli, kan ter içinde eve gitme telaşı,
Korka korka zile basış,...
Kapının ardından gelen en güzel azarlanış,
Ah be çocukluğum,
Şimdi bu aklımla bir gün yaşayabilsem seni,
O sıcak sobanın yanında, kar beyaz patlayan mısır,
Sıcacık çayla bir KEMAL SUNAL filmi ne harika olurdu,
Yatağa düşüncesiz gidip,
Yorganın altında, uyuyana dek kendi kendine konuşmak,
Yarını düşünmeden uyumak,
Ah be çocukluğum, çokmu geride kaldın,
Benmi çok ilerledim...​

Birisine çok güvendiğinizde iki şey olur.
Ya ömür boyu bir dost kazanırsınız,
Yada hayat boyu bir ders...

Bana..ÖZLEM..demeyin,özlemin ta kendisiyim. Nasıl bir anlam olduğunu ben bilirim,ben sezerim,ben yaşarım. Anlamını yaşamak öyle zor bi acıki en zoru ise özlemin ta kendisi...OLMAK...omzun kaldıramayacagı bir yük misali, özlem demek sevmek demek nefes almak demek nefes vermek demek..ÖZLEM..demek sabretmek demek, özlemek demek,diğer bir adı ise hasret demek.daha çok anlamı var olan bir acı kelime demek. ÖZLEM...ÖZLEMEK...DEMEK!...

Gidene kal demeyeceksin…
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
...
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,
Yoksa değersiz olan hep sen olursun…
Düşün…!
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu,
Sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni,
Sen hazır değilsen?
Kim yıkar,
Yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni,
Sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar,
Sende biter…
Yeter ki yürekli ol,
Tükenme, tükenme…
Tükettirme içindeki yaşam sevgisini…
Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz…
Öyle bir hayat yaşadık ki,
Cenneti de gördük ,
Cehennemi de.
Öyle bir aşk yaşadık ki, tutkuyu da gördük pes etmeyi de.
Bazıları seyrederken hayatı en önden,
Kendimizi bir sahnede bulduk.
Oynadık…
Öyle bir rol vermişlerdi ki bizlere ;
Okuduk, okuduk anlamadık.
Kendi kendimize konuştuk bazen evimiz de,
Hem kızdık hem güldük halimize.
Sonra dedik ki,
Söz ver kendine,
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı biliyorsan, düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin.
Öyle hayat yaşadık ki,
Son yolculukları erken tanıdık.
Öyle değerliymiş ki zaman,
Hep acele etmemiz bundan,
Anladık.​

Özür dilerim..
Ben yine tutamadım kendimi.. Yine nefret edemedim senden, yine bitiremedim seni.. Ne kadar desemde silemedim içimdeki sevgini.. Öyle çok özlüyorum ki seni, hayır senin yerinde olsam daha fazla kıyamazdım bana, ama nasılda mutlusundur şuan.. Âhım kaldı sanıyorum ama, yok herhalde çok iyisindir diye duydum..
Öyle dediler işte..​

Geri