Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben başörtüsüne karşıyım,olmayana veya takana da saygım var.
Beni yanlış anlama Jose da,burada pek gülünecek bir şey yok.
Akp'nin,yapılan çirkinliklerin,üstünü örtmek için,gündeme göz alıcı şeyler sunması,alışkanlık haline geldi.
Sanırım bunda da,ondan bahsediyor,doğru da söylüyor.(ki Can Dündar vakti zamanın döneklerindendir benim gözümde,özellikle o Mustafa filmindeki saptırmaları yüzünden.)
Kimler,neleri götürüyor,biz uyanana kadar.
Yanlış anlaşılcak bir durum yok fakat yanlış lanse ettiğin durum var.
Baş örtüsüne karşıyım cümlesi baştan aşağı yanlış (: Misal başörtüsü takan bacım için, senin başörtüsü takmanı tasvip etmiyorum ama neyse saygı duyuyorum gibisinden bir anlam çıkar hiç hoş olmaz buda.
İnanılan sadık kalınan bir müslümanlık dini var, bu müslümanlık dininin yaratıcısı olan Allah'ın buyurduğu bir başörtüsü takma emri var. Ve bu insanlar başörtülerini bunun için takıyorlar devleti yıkmak veya bölmek için değil.
Ak partinin de bu başörtüsü olayını birşeylerin üstünü örtmek için gündeme getirdiğini düşünmüyorum ki kuruluş amaçlarının en başında geliyordu başörtüsünü serbest bırakmak (:
Yahu başörtüsü mecliste de takılır, askeriye de takılır, sokakta da takılır, üst düzey yemekler de takılır (:
Kulun tasvibi değil yaradanın tasvibi önemli inanan için (:
haliyle bunları başörtüsü sebebiyle kısıtlamak Cumhuriyet tarihinin en büyük yobazlığıdır.