Can Dündar'ın kıvranışı

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
1411453008913.jpg

:zuha: Çok güldürdün be cankitoş :D

Tepkileri güldürdü beni.
Başörtüsünün serbestliği yasallaştı evet de kızların kapanması diğer konularla ne alaka :D

Mahalle yanarken ..... saçını tararmis: )
Adamların ki o hesap. Can Dündar bence buna vurgu yapmak istemiş son twiti ile: )

Ne diyor; aynı yasaklayan gibi yine bize fikrimizi sormadilar diyor.
Bu kadar mühim olayların arasında bunu yasalaştırmak bana da tuhaf geliyor zira gündem değiştirme çabası değilde nedir? yoksa algılarımi temizleyip öyle yorum yapmaya çalışıyorum. Türban a karşı değilim.

Neyin gündemi değişcek ?
Gündemde tutanlar başörtüsüne karşı olanlar.
Kendi yaptıklarını yiyolar:D Gündem değiştircek bir konu değil başörtüsü zaten serbestleştirilmişti ve yasallaştı.
Mühim olay sana göre bana göre evet ama Cağdaş bir ülkede başörtüsünün yasak olması anayasada varsa mühimmiyatı boşver gülünç olay.

Ben zaten başörtüsü yasağına yıllarca anlam veremedim lakin bunu gündeme getirenler istemeyenler değil bunu özgürlük sonunda bekledigimiz oldu zihniyetinde ki kişiler yapıyor. Şu an bu konuyu açmış olman gibi mesela:)

Ve bir dip not: kadın kıyafeti, bedeni gibi şeyleri erkeklerin diline dolaması hatta bi tık türbani erkeklerin savunması bana hep tuhaf gelmiştir.

Gündemde tutmak istediğim şey Can dündar'ın davranışları.
Gündem Işid evet buyursunlar konuşsunlar ben Halkımızın cıkıpta Işid'e karşı eylemler yaptığını oradaki Türkmenlere destek olduğunu göremedim şahsen yapmışlar isede cok ses getirmemiş demek ki.
Gündemi halk belirler.

Medya gibi bir güç elinde olduğunda asla gündemi halk belirlemez. Hitler in kavgam kitabında da buna vurgu yapılmıştı.
Hükümetler medya yi kendi lehine ne kadar iyi kullanirsa gündem aynı oranda o kadar iyi değişir.

Medya gezi olaylarının önüne geçememişti
Demek ki Halk istedikten sonra hiç bir gücü tanımaz (:

Başörtüsünün yasallaşması değil yasaklanması bir emrivaki idi.Zira kimseye zorla başını örtsün denmiyor.

Medya da gezi olayları yer bulmadi sadece internet ortamında yer buldu.
CNN de penguen belgeseli yayinlanirken halk tv gibi bi kanal ancak canlı yayın duzenlebiliyordu demek ki neymiş gücü kendi lehine kullanabilmek diye bir şey varmış.
Eylem hakkı olan vatandaşa çeşitli yafta lar yapistirip kendini mazlum göstermek çok samimi bir davranış t.c başbakanın a göre öyle değil mi?: )

Can Yücel in vurgusu; adamların ülkenin ilerlemesi vs umurunda olmadıkları sadece kendi bildiklerini yaptıklarının dışa vurumu.. benim gözümde son twiti yeteri kadar her şeyi açıklıyor: )

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3eyer3hFFhc[/YOUTUBE]

Ayrıca gülmemin sebebi budur.
Somadan bahsediyor Soma en ufak olayda çamur atmak için ağzına sakız olacak bir olay değil cankitoş. 300 Can

Medya da gezi olayları yer bulmadi sadece internet ortamında yer buldu.
CNN de penguen belgeseli yayinlanirken halk tv gibi bi kanal ancak canlı yayın duzenlebiliyordu demek ki neymiş gücü kendi lehine kullanabilmek diye bir şey varmış.
Eylem hakkı olan vatandaşa çeşitli yafta lar yapistirip kendini mazlum göstermek çok samimi bir davranış t.c başbakanın a göre öyle değil mi?: )

Can Yücel in vurgusu; adamların ülkenin ilerlemesi vs umurunda olmadıkları sadece kendi bildiklerini yaptıklarının dışa vurumu.. benim gözümde son twiti yeteri kadar her şeyi açıklıyor: )

Evet güzel eylemdi.
Polise taş atmakta artık herhalde suc değilmiş geçen haberde gördüm. Fakat doğuda veya güneydoğuda polise ya da askere aynı geziciler gibi taşlı sopalı eylemler yapılırsa buna eylem değilde terörist yandaşlığı denilirse pek bir inandırıcılığı kalmaz 'eylem' söyleminin. Gezi olayları netice olarak bütün dünya tarafından duyuldu.. Bende bundan bahsediyorum halk olarak medyaya karşı gelinebilir sesimizi duyurabiliriz (:

Iyi işte 300 kişilik can ölümüne sebep olan bu olaya karşı Madencinin kaderi bu işin fıtratında ölmek var diyen bi zihniyet var karşımızda ne yazık.

Evet bak bunun başörtüsüyle hiçbir alakası yok :D
Torba yasa cıkarıldı o gündem değiştirmek değilde başörtüsü yasallaştı bumu gündem değiştirmek oluyor yahu.

Torba yasasıni jet hızı ile onaylayan cumhurbaşkanı ve işçilere yapılması planlanan zam konusunu iptali de yer buldu ama hicc yogurtcu yoğurdu kötü der miii?
Haberi sunma şeklinden şekline fark var.
Kimi irtica ya bağlar kimi ise özgürlüğe arada ki fark böyle ortaya çıkıyor.

Bu sebeple politikaları samimiyetsiz bana ne isteyen istediğini gitsin taksin isteyen çıplak dolassin. "Çıplak dolaşmak özgürlüğünu" kullanmak isteyenlere de karşı değilim. Lakin yağmurlu havada çıplak dolaşma özgürlüğünuzu size veriyorum diyene de iki çift lafım olur : )

Evet sonuç olarak başörtüsü bir haktır özgürlüktür ve buda yasallaştı
Can dündarıda kudurtmuş herhalde başörtülü cumhuriyet olmayacağını düşünüyor.
Hayırlısı ya bu günleride gördük darısı Başörtülü analarında başörtüsüz fotoğraf cekmelerine gerek kalmaması askeri sınavlarda veyahut diğer olaylarda.

Mahalle yanarken **Spam/Adversiting** saçını tararmis: )
Evet Mahalle yanarken Oruspular sacini tariyordu bir zamanlar.
adayi_aglatan_basortusu_zulmu.jpg

basortusu-zulmu-ankara-unv-de-hortladi.jpg

basortusuyasagi55.jpg

20090705_derin_dusunce_org_basortusu_yasaklari.jpg

Neredeydi o kadin haklari koruyuculari ?
Bugün yaygara koparanlar, kenarda kösede sinsice olaylari izledi, hoslarina gidiyordu bu olanlar lakin.
O zaman bu deyimi nedense kimse kullanmamisti. Belkide uclari kendilerine dokunuyordu.
Sahsina algilama, Bu deyim cok agir, ve haince.

siyah ya da beyaz olmadan önce can dündar'ın tiviklerini gri olarak değerlendiren bir insan "neden olmasın?" diyor. yalnız bu tivikleri direkt siyah ya da beyaz olup değerlendiren bi insan "ne diyor lan bu tarram." diyor.

Geri