Çalışmak zor mu?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Niyeyse hep senin dediğin oluyor hocam.. bence karınca örneğim daha güzeldi.. kamcılayıcı örnekler veriyorum en azından.......

Niyeyse hep senin dediğin oluyor hocam.. bence karınca örneğim daha güzeldi.. kamcılayıcı örnekler veriyorum en azından.......
Ulan karınca çalışıyor mu? Mal oğlu mal karnca dediğin canlı. Sürekli tünel kaz merkeze mal taşı kraliçeye hizmet et.. kast sisteminin köpegi lan o karinca! En son örnek alacağın adam o zaten. Karınca free olsa bit kadar hayvan aç mi kalacak. Gir bi oyuğa uyu. Açıkta mi kalacak. Nedir bu mal gibi koşturmasi pezevengin?

Ulan karınca çalışıyor mu? Mal oğlu mal karnca dediğin canlı. Sürekli tünel kaz merkeze mal taşı kraliçeye hizmet et.. kast sisteminin köpegi lan o karinca! En son örnek alacağın adam o zaten. Karınca free olsa bit kadar hayvan aç mi kalacak. Gir bi oyuğa uyu. Açıkta mi kalacak. Nedir bu mal gibi koşturmasi pezevengin?
Ucmayı kuşlardan öğrendik.. inşa etmeyi de karıncalardan öğrenmemiz gerekiyor.. yeraltı şehirlerini karıncalardan ilham alarak yapmış olmalılar hocam.. neden bağırıyorsunuz ki.... pezeveng mi.... karıncaları koruma ve sahiplendirme derneği olarak sizi kınıyoruz... Calışıyorlar tabi.. İşci karıncalara laf söyletmem.. kraliceye ne derseniz diyin.....

Insanlar aslinda ucabiliyordu ama zamanla unuttular bu özelliğini.
Daha doğrusu benim görüşüm.
Farkli varlıklar, insanlara ucma gücünü unutturdu... insanlara ucmanin imkansiz olacağını aşıladı. Böylelikle insanlara ucma olayini duyunca hemen kendiliginden sacmalama ole bisi olamaz imkansiz insanlar ucamaz gibi cumleler kuruyor fark ettiniz mi?

Yok uçmayı kuştan yok inşaatı karıncadan yok sıçmayı mandadan öğrenmişmiş. İyi ki kerkinmeyi tavşandan öğrenmemiş insan.

Ben özünde ne anlatıyorum? Yüzlerce yıldır söylenen biseyi tekrarladım sadece. Bunu ben bulmadım. Çalışmayı kut-sa-ma-yın. Erdemli olmayı kut-sa-ma-yın. Bunlar yalan dolan. Sizi köpekleştirmelerine izin veriyorsunuz bari eyvallah demeyin

şöyle güzel bir hayvan varken diğer hayvanlar üzerinden muhabbet çevirmeniz.

İşini sevmeyen, sadece maaş odaklı çalışanlar için elbette zor.

Sabah 6 da kalkmak aksam 6 ya kadar calismak 6 da işten cikmak yoldu trafikti filan derken eve varman 8 olsa duş alsan saat 9 olsa aksam. Bilemiyorum altan bazen sorguluyorum. Biz bu dunyaya neden geldik neden

nasıllan hiç mi biriniz rüşvet vermiyorsunuz.

çalışmak bence aşırı keyifli ancak işini bilmeyen gerizekalılarla çalışmak zor ve eziyet

bendemi calissam napsam
ev havuz deniz arasi mekik dokumaktan skldm Heueeuh

Geri