Çalışmak zor mu?

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
zor deil ya bi sabah erken kalkmak zor gelebilir okadar
gerçi ben askerdede zorlanmadım öyle erken kalkıp sorumluluk alma olayım hiç olmamasına ragmen .s

modern köleyiz. çalışma saatleri 10-16 olsun başka bir şey istemiyorum.

Yanında hafta içi bir gün de tatil olsun. :) Hatta en ideal gün de çarşamba.

Bu arada çalışmak kesinlikle zor değil. İşinden keyif alıyorsan bir nevi aktivite bile olabilir. Ama sevmediğin bir işi yapıyor olmak zorluğundan ziyade işkence..

İş demişken bu ücretsiz izin konusunda özel sektörde 1 yılın dolmadan alabiliyo musun

bazı günler çok zorlanıyorum, mesela bugün. mesela 1 saat ya da 40 dk önceye kadar kafamı gerçek manada kaldıramadım. böyle günler sonrası, böyle şey oluyorum, hani fırat'ın babaannesini banyoda yıkanırken gördüğü bir surat ifadesi var ya, heh öyle oluyorum işte. şöyle yani

images (33).jpeg

İş demişken bu ücretsiz izin konusunda özel sektörde 1 yılın dolmadan alabiliyo musun
İşveren kabul ederse alabilirsin diye biliyorum şayet mevzuat değişmediyse çünkü izin boyunca ücret alınmayacağı için yeterli personel varsa izin verebiliyorlar ancak mazeretin de önemli tabii.

Ofise kedi alırsam işimi aşkla yapabilirim evet.. o zaman akşam 7 de çıkmamda da hiçbir sorun olmaz...

Zor be karsiiimm.

Emeginin karsiligini aliyosan yine iyi ama alamiyosan daha bi zor gliyor.

Bazı iş alanların da zorlanıyorum elbette
Benim harcım değil
Kendi alanımda çalışmak daha kolay geliyor

bazen ruhum emiliyo gibi hissediyorum. kendimden fazla verdigimi hissediyorum. ruhen ama. saglik sektoru bu yonden zorluyor beni bazen.
tukurdugumun patronu da benimle ugrasmaya basladi. bunun muzurlarina etiquette kurallarina uygun sekilde tukurmek lazim. bunun disinda calismak guzel. insanlar zor. senin isini zorlastiranlar olabiliyor sebepsizce. ''isini'' bilmen gerek, her turlu.

Çalıştığınız kurumun kurumsallığına ve çalışanların / işverenin, iş ahlakına ne kadar uyup uymadığına göre memnuniyet derecesi değişecektir.
Ülkemizde sistemsel olarak çoğu insan, yeteneği ya da ilgi alanına uygun mesleğe yönelemiyor çünkü sınav sistemi bu seçime olanak tanımıyor.
İnsanın yeteneğine uygun alanda çalışması hem verimini hem de mutluluğunu arttırır.

Elon işçi robot yapıyormuş 20 bin dolara .2027de piyasaya surecekmis .bizi 16 saat çalıştırın diye yalvaracagimiz zamanlara yaklaşıyoruz

Elon işçi robot yapıyormuş 20 bin dolara .2027de piyasaya surecekmis .bizi 16 saat çalıştırın diye yalvaracagimiz zamanlara yaklaşıyoruz
Elbette yapay zekanın ilerleyen süreçte her alanda kullanımı ile kalifiye olmayan kişilere çalışma fırsatı verilmeme olasılığı var ve bu risk de sürekli gündeme getiriliyor. Zeki ve masrafsız robot sistem kurmanın maliyeti; uzun vadede çok daha az ve getirisi ise çok daha fazla.

Bu tip konularda kediyi örnek al. Çalışan kedi olur mu. Olmaz.
Demek ki çalışmak mallık.

Geri