Çaldığınız veya Çalmak İstediğiniz Müzik Aletleri

Konu sahibi son olarak 4325 gün önce görüldü
elektro gitarda pek ritim sevmiyorum,solo takiliyorum. az biraz bateri calma kabiliyetim de var.
arp calmayi cok isterdim.

Arp hakkında bilgim 0 :) Ama elektro gitarda solo nun tadı bambaşkadır bilirim :)

Kemanım var çok fazla çalmayı bilmesem de elime alınca mutlu oluyorum :D derslerden vakit bulabilseydim keman kursuna devam edebilirdim :/ ama ilerde bayağı iyi çalacağım vazgeçmek yok :D

Amatör düzeyde saz çalıyorum kendimi geliştirmek için şimdilik hergün 1 saat uğraşıyorum :)

Bu keman merakı nedir çözemedim halkımızda :) Bağlama candır can üstüne tanımam ^^

çalmak istediklerim; kanun,bağlama,keman,kabak kemane....

çaldıklarım ; flüt :D

keman çalıyorum vede hala öğreniyorum

Kanun baya zor ve pahalı bir sanat haberiniz olsun :) Bu arada forumdaki çoğunluk keman çalmaya meyilli çıktı :)

Elektronik bateri var deneyebilirsin Kei :) Kemençede çok sevdiğim bi çalgı lakin baya hüzünleniyorum dinleyince öncedende yazdım o yüzden pek üstüne düştüm :)

Mızıka çalmayı istemişimdir hep küçüklüğümden beri. Çok iyi blok flüt çalarım.

Tüm müzik hayatımın başlamadan bitmesine sebep olan enstrumandır mızıka :) İronik bir anım var...

Ahaha merak ettim :) Benimde küçükken plastikten kırmızı bi mızıkam vardı sonra babam gerçeğini almıştı ama nota falan bilmeyince anca baş ağrısı yaptım :)

Ahaha merak ettim :) Benimde küçükken plastikten kırmızı bi mızıkam vardı sonra babam gerçeğini almıştı ama nota falan bilmeyince anca baş ağrısı yaptım :)

Benimki tam bir hayalkırıklığı ve komedi olduğu için anlatmasam daha iyi. Ortaya bir şey atıp kaçtı misali olmasın, affınıza sığınırım :)

Mızıka çok enteresan ve şaşırtıcı geliyor bana :) Basit gibi duruyor ama hiç değil.Hiç bi değişik ses bi senkron olmaz sanıyorsun çok şaşırabiliyorsun :)

Ütopik olarak çello, gerçekçi olarak yan flüt…

Geri