Bir insanın cahil olduğunu nasıl anlarsınız.. geniş bi kavram cahillik.. herhangi birkaç konu üzerinde bilgisi olmayan insan cahil insan değildir tabikide.. ama cahil diye nitelendirilen insanlar kimler? .. kimlere cahil dersiniz..?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorgulamazlar. Yeniliğe kapalıdırlar. Genelde faşist olurlar. Başka dillere, dinlere, insanlara sebepsiz düşmanlık beslerler. Çünkü onlara göre bi insanın kürtçe konuşması, yaşama hakkının alınması için gaayet geçerli bi sebeptir. Direk kendini belli eder yani. Cahil insanı nerde görsem tanırım. :p
Doğar doğmaz sana empoze edilen milliyetçilik duygusu yüzünden bütün farklı olanlara düşman olmanın nesi anlaşılabilir? Neden yaptıklarını sorgulamıyorlar çünkü. Sadece yapılması gerekeni yapıyorlar. Demek istediğim bu, yanlış mı anlaşıldım ki?soyledıklerının bır kısmına katılıyorum.yalnız hıckımse ebepsız yere dusmanlık beslemez elbet kendılerınce haklı oldukları bır sebebi vardır.bugun senınde vardır elbet dusmanlık besledıgın kısıler dıller,dınler,dusunceler.onlara gore sende cahilsın bende cahilim.beslenen dusmanlıklar kısının cahıl oldugundan zıyade kımlıgını gosterır bence
yapay insanların oldugu dunyada cahıl insanı ayırt etmek güc kanımca![]()
hayır gayet dogru anlasıldınDoğar doğmaz sana empoze edilen milliyetçilik duygusu yüzünden bütün farklı olanlara düşman olmanın nesi anlaşılabilir? Neden yaptıklarını sorgulamıyorlar çünkü. Sadece yapılması gerekeni yapıyorlar. Demek istediğim bu, yanlış mı anlaşıldım ki?