Cafe için isim önerileri

• Kullanıcı ihtiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3161 gün önce görüldü
simdi canım, gun gecmiyor ki sevgili dayıcığınız memleketin istikbali icin yeni bir proje uretmesin.

etilerde sahil kenari on numara bir yer buldum. ayni vice city malibu kulübü gibi. her tarafi acik. önü yol ve bogaz. fizibilite calismalarini baslattim, reel yeğenlerimi bolgeye intikal ettirdim. chp den kurmaylarimizla telefon trafigine basladik.

biz tabi bu konuyu sirket icinde gorusurken kafamda "ulan forumdan banlanmaz isem buluşmayı bu mekanda ayarlarim" hesaplari vardi. nasil da sizi dusunen dayiniz var gorun iste. essek sipalari.

velhasıl, daha once de en zorlu asamalari bir hizla halledip, en kolay olan isim kisminda takilip kalmistim.

cafe/restourant alaninda hizmet verecek olan bu lüks mekanimiza uygun isim onerilerinizi bekliyorum.

tehdit: dayının yeri vb. onerilerle gelecek olanları israil topraklarına gargat ağacı sifatiyla ekecegim ona gore.

kolaylık: yabanci isim serbest
zorluk: cafake gibi seyler uydurmayin keserim sizi.

Yabancı dilde bir isim koymanı şiddetle öneririm dayı. Çünkü ülkemde yabancı dil tabela görünce Trump'ın karısının mekanıymış gibi talep görüyor.

Misal Seven Hill markasının ilk ismi Yedi Tepe imiş. Türkçesiyle rağbet görmeyince Seven Hill yapmışlar.

Dayı şu ülkeyi sana versinler. Bütün evet'ler sana.

Albertine ne demek istedin sen şimdi yegenim?

ihtiyar kelimesi rağbet gormuyorsa old yap mi diyorsun? mature mi diyorsun? history mi diyorsun ne?

ornek verme isim ver .d

Barfi ulkeye de sira gelecek. bak mekani acarsam sana ozel barfix menü cikaricam dhakaja

unutmayin ki en buyuk devletler gencler tarafindan yikima suruklenip, ihtiyarlar tarafindan kurtarilir ve kalkindirilir. cicero dogru soyler. dayıza guvenin.

Biyer

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ihtiyar İngilizce isim yap diyorum. Modern görünümlü olsun. Halk Batı özentisi ya seviyor. Kahve Dünyası desen pek oralı olmazlar; ama Starbucks desen antenleri canlanır.

İsim aklıma gelmedi şimdi. İsim Türkçe olmasın yani. xd

evladım git kelime bul delirtme beni.

Verme
Dünyaları alsan da
Bu cennet vatanı. M.A
2 kuruş kazancam diye canım Türkçe'mi; satma teşebbüsü içimi acıtıyor.

hadi sımsıkı sarıl bana

yegenim memleket satmiyoruz, mekan aciyoruz. bak sen de yabanci isimle profil acmissin. ayni.

Burda önerilecek isim, sende şimşekler çaktırsa da karar aileden çıkacak. Sen hanfendiye bırak isim seçimini. Ya da aile bireylerinin isim baş harf ya da kelimelerinden sözcükler üretin. Mesela songül-Nihat= sonat gibi. Kapiş?.
Ayrıca senden büyüğüm. Bu forumda benden büyük (yaşca) biri olacağına ihtimal vermiyorum.

hadi sımsıkı sarıl bana

Hocu iki gündür bölgenin kalkınma politikalarını bi kenara bırakıp, isim önerisi arıyorum; ama bi türlü aklıma orjinal bir şey gelmedi.

Yalnız mütüş bi slogan buldum senin için. Billboardlarda, reklamlarda kullanırsın:

eğlence dayıya çeker

Naasssii?

isim bulunmustur arkadaslar. yer bogaz kenarinda. acilis vakti adres yazip hepinizi davet edecegim.

Geri