Cafe için isim önerileri

• Kullanıcı ihtiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3162 gün önce görüldü
Bir kişi de çıkıp dememiş ki Etiler'in boğaza kıyısı yok.
İnternet ilanından bulmamışsınızdır umarım

2hz76n4.jpg

Arada bir yer cafe

Girdap cafe

Bi cafe

Kafenin adı Gri olsun üstüme yap ihtiyar kafeyi -.-

Bir kişi de çıkıp dememiş ki Etiler'in boğaza kıyısı yok.
İnternet ilanından bulmamışsınızdır umarım

2hz76n4.jpg

etiler denince illa yukarisi olacak degil. kardesimin evi etilerde. evden sahile dogru sallanip sahil yoluna indigimiz tam o noktada kaliyor. sahil olarak arnavutkoy bebek arasinda kaliyor. caddenin adi da oyle zaten. internet filan degil kendimiz bulduk.

evladim ismi bulduk diyoruz halà yardiriyosunuz. zamaninda nerdeydinizzzzz? :kabadayı:

Gri gevezelik yapma. nargileden sen sorumlu olacaksin.

Dayı bulduğunuz isim nedir tam olarak ?

iki ayri kelime var yolcu. bunlari hala degerlendiriyoruz. marka degeri calismalari yapilacak kelime uzerine. yer cok kilit nokta. markanin cikis yeri olacagi icin acilana kadar soylemeyecegiz. yoksa seni hic kirmam canim benim.

iki ayri kelime var yolcu. bunlari hala degerlendiriyoruz. marka degeri calismalari yapilacak kelime uzerine. yer cok kilit nokta. markanin cikis yeri olacagi icin acilana kadar soylemeyecegiz. yoksa seni hic kirmam canim benim.

Hayırlı uğurlu olsun diyeyim şimdiden dayı Allah bol kazanç versin. :hi:

dayım cuma günleri etilerde maçım oluyor. trafiğe yakalanıp geç kalmamak için erkenden çıkıp gidiyorum. haliyle orada biraz boş vaktim oluyor. oralarda maç saatine kadar takılacak sıcak bir yuvaya ihtiyacım var. bence bu sebepten bile o cafeyi oraya açmalısın.

Geri