Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KitKat ben kelimeler bulamiyorum ki mutluluguna mutluluk katan canin sIkilirsa seni neselendiren her zaman o benzersiz kelimeleriyle yuzunu gulduren cok iyi bir arkadasimdir :srl:
Anime sevdirdi bana arada bakiyorum kendisi gibi onlarda cok tatli :cici:
Allahın dengesiz anime hastası kulu :zuha:nasıl bir cümle oldu lan o :T:
Neyse...
Sen neşe saçan,milleti güldüren bir şebeksin
Herkesi,kendini dahi eğlendirmeyi başarıyorsun.
Cansın sen lan eşek . :T:
Bana kiziyor , niye oldugunu bi o bide ben biliyoruz , vede hakli demi iki oldu bu
Allahin hakki 3 tur derler , mazur goruceksin baska caren yok alla alla ))
Uzun uzun yazilari sevmez , ondan kisa kesicem. Insanlari iyi analiz eder, ilk bakista hoslanmadiysa o insanla muhabbete girmez. Bu yonunu cok severim.
Ayrica cancagizim o benim, valla artik ne yazacagimi bilmiyorum her yerde sana sevgimi ilan ettigim icin. Ordakini burda tekrarlamak yapmacik geliyor bana. Sen biliyorsun demi seni nasil sevdigimi , ve cok zor seylere bile sen varsin, sen ne olucaksin diye katlanip gogus gerdigimi? O zaman kalbimdeki yerinide biliyorsun demektir.
Tekrar gelicem buraya. Ve tamamlamak icinnn o birrr sirtliiiii (ince)
Je t'kiff ma soeur...
--------------------
Güncelleme : 26.04.2014 - 02:32
kizsamda dovsemdee (kirbacla doverim hemde ) (saka saka simdik gercek sanarsiniz felan :T
Canimmm bu benimmmmmm....
Sumeyra = Nutelle yirimmm yirrrr :d
-----------------
Güncelleme : 08.05.2014 - 15:22
Bakiniz = Uyuz , tam tabiriyle .d
----------------------
Güncelleme : 25.05.2014 - 17:16
Tu est mon âme, tu est mon cœur
Tu est ma flamme, mon bonheur
Tu fait partie de moi.
Tu est mon sang, Tu est mes yeux
Tu est mon ange le plus précieux
Tu fait partie de moi...
galatasaray karabuk'e karsı oynadıgı gibi oynarsa chelsea'yi yener demiştin aklıma ordan kazındın
Konusman degişik oldugu icin sempatik birazcik hersey gonlunce olsun kek ustası
Sultanım benimmm harem baskanımız kendisi :p cok tatlı cok sirin birisin canım :kiss:
İnsan münazarada bu kadar tatlı olabilir :srl: yirimm ki seni ben :kiss:
Cok seviyorumm seni canım insallah hep yuzun güler :dyg:
kisisel tamismadim belki birgün o da olur
ilk forumlarda daha ne yaptigimi bilmezken oyunlara yorum yaparken Bir gece vakti mesaj aldim sorunun cevabini bilmiyordum cünki kendisinde sakliymis
pek Bir konuskan sicakkanli gelmisti ..ve sürekli gülümsedigini gördüm..
Hepte yüzü gülsün insallah
lan suraya biri bisey yazsin yalnizim boynu bukuk kalmisyim
olom neredeyse 1 yil olcak kimse yazmamis hicmi sevenim sevmeyenim yoh benim
hayaletmiyim ben ya.