Byakuren

Konu sahibi son olarak 3022 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KitKat ben kelimeler bulamiyorum ki mutluluguna mutluluk katan canin sIkilirsa seni neselendiren her zaman o benzersiz kelimeleriyle yuzunu gulduren cok iyi bir arkadasimdir :srl:
Anime sevdirdi bana arada bakiyorum kendisi gibi onlarda cok tatli :cici:

ağlarken veya suratı düşük bir şekilde düşünemediğim her zaman neşeli her zaman gülümseyen eğlenceli kişilik bir de benim adaşım

Eğlenceli komik bir kız =) oyunlarda karşılaşıyoruz genelde hayatında mutluluklar :)

Allahın dengesiz anime hastası kulu :zuha:nasıl bir cümle oldu lan o :T:
Neyse...
Sen neşe saçan,milleti güldüren bir şebeksin :D :D
Herkesi,kendini dahi eğlendirmeyi başarıyorsun.
Cansın sen lan eşek . :T:

KitKat

Herzaman neşeli Allah neşesini hiç bozmasın, yazı tarzı kelimeleri yuvarlaması onu sempatik yapıyor :o , forumda seveni çok fazla.

Herşey gönlünce olsun kuzucum

Bana kiziyor , niye oldugunu bi o bide ben biliyoruz , vede hakli demi iki oldu bu
Allahin hakki 3 tur derler , mazur goruceksin baska caren yok alla alla ))

Uzun uzun yazilari sevmez , ondan kisa kesicem. Insanlari iyi analiz eder, ilk bakista hoslanmadiysa o insanla muhabbete girmez. Bu yonunu cok severim.
Ayrica cancagizim o benim, valla artik ne yazacagimi bilmiyorum her yerde sana sevgimi ilan ettigim icin. Ordakini burda tekrarlamak yapmacik geliyor bana. Sen biliyorsun demi seni nasil sevdigimi , ve cok zor seylere bile sen varsin, sen ne olucaksin diye katlanip gogus gerdigimi? O zaman kalbimdeki yerinide biliyorsun demektir.
Tekrar gelicem buraya. Ve tamamlamak icinnn o birrr sirtliiiii :D :D (ince)
Je t'kiff ma soeur...

--------------------

Güncelleme : 26.04.2014 - 02:32

kizsamda dovsemdee (kirbacla doverim hemde :D) (saka saka simdik gercek sanarsiniz felan :T:)
Canimmm bu benimmmmmm....

vpi5.jpg

Sumeyra = Nutelle yirimmm yirrrr :d

-----------------

Güncelleme : 08.05.2014 - 15:22

Bakiniz = Uyuz , tam tabiriyle .d

----------------------

Güncelleme : 25.05.2014 - 17:16

Tu est mon âme, tu est mon cœur
Tu est ma flamme, mon bonheur
Tu fait partie de moi.
Tu est mon sang, Tu est mes yeux
Tu est mon ange le plus précieux
Tu fait partie de moi...

Yorumları ile beni güldüren deli dolu bir kişiliğe sahip hatun ^^ özellikle fasa fiso konumda gerçekten fasa fisoladığım biri :D

Kitkat kat kat tat :d ilk zamanlar nicki etiketlenmiyordu neydi o ya .
Minnak bir hatun işte severim küçük hanımı :*

galatasaray karabuk'e karsı oynadıgı gibi oynarsa chelsea'yi yener demiştin aklıma ordan kazındın :D
Konusman degişik oldugu icin sempatik birazcik hersey gonlunce olsun kek ustası :D

Pıtırcık .. Sevgi çiçeği .. Zarar gelmez bu kızdan kimseye .. Ama ensesine vurabileceğiniz de sanmayın ..

Bu kıza kızmak mümkün değil..:) Ne yazsa tebessüm ettiren, sımsıcak bir insan.:)

Sultanım benimmm harem baskanımız kendisi :p cok tatlı cok sirin birisin canım :kiss:
İnsan münazarada bu kadar tatlı olabilir :srl: yirimm ki seni ben :kiss:

Cok seviyorumm seni canım insallah hep yuzun güler :dyg:

kisisel tamismadim belki birgün o da olur:)
ilk forumlarda daha ne yaptigimi bilmezken :D oyunlara yorum yaparken Bir gece vakti mesaj aldim sorunun cevabini bilmiyordum cünki kendisinde sakliymis :D
pek Bir konuskan sicakkanli gelmisti ..ve sürekli gülümsedigini gördüm..
Hepte yüzü gülsün insallah :)

lan suraya biri bisey yazsin yalnizim boynu bukuk kalmisyim
olom neredeyse 1 yil olcak kimse yazmamis hicmi sevenim sevmeyenim yoh benim
hayaletmiyim ben ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri