By_FaLCoN Amatör Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 3082 gün önce görüldü
zRVzjY.png
8nbyaa.png
59kONR.png
38a4OA.png

Hanimiş bu ReSTFuL :D :p :p :kiki: :kiki:

By_FaLCoN sen az ara diye kaçıverdiydim yakalandım :kiki:
Teşekkür ederim çok güzel olmuşlar :cici: ikincinin yazısı az daha büyük olaydı daha bi süper olurdu :p

By_FaLCoN sen az ara diye kaçıverdiydim yakalandım :kiki:
Teşekkür ederim çok güzel olmuşlar :cici: ikincinin yazısı az daha büyük olaydı daha bi süper olurdu :p

Ne yapayım diye kaçıverdiydin :kiki: Rica ederim ama pek beğenmedin gibi galiba :)..Yaparım tekrar boy kaç istiyorsan.

By_FaLCoN 3 ile 4 e bayldm pcye geçim kullancam hemencik 2 nin yazısı küçük olmuş birinde belirsiz azıcık uğraş benim için :p :kiki:

Im Hiçte fena değil. .p Üye adımda ki ' da eklenir ise severek kullanabilirim. Birde görsel üzerinden yazı silebiliyor iseniz size bir başka görsel göndermek üzerine de üye adımı yazmanızı isteyebilirim. : )
Teşekkürler.

Im Hiçte fena değil. .p Üye adımda ki ' da eklenir ise severek kullanabilirim. Birde görsel üzerinden yazı silebiliyor iseniz size bir başka görsel göndermek üzerine de üye adımı yazmanızı isteyebilirim. : )
Teşekkürler.

Rica ederim beğendi iseniz ne mutlu bana bir deneme yaparım gönderin siz bana avatar..:dusun:

Teşekkürler emeğine sağlıkk beğendim tabikii :cici:
Ben sana 2 resim versem onlarada birşeyler yaparmısın :o

Beğenmene sevindim ...Tabiki elimden geldiğince uğraşırım gönder gelsin :kiki: :zuha: özel istediğin birşeyler varsa belirtirsen ona göre yaparım elimden geldiğince.

Geri